CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ; Eyüpsultan Miting’inde Konuştu…

Example HTML page

31 Mart Yerel seçimlerine son 4 gün kala Millet ittifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu’nun Alibeyköy Karadolap Mahallesinde düzenlemiş olduğu Eyüpsultan mitinginde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mitingin yapılacağı alana seçim otobüsü ile beraberinde ki Partisinin Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu,Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici,Yüksel Mansur Kılıç,Sezgin Tanrıkulu, Ali Şeker, Ünal Çeviköz, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP Eyüpsultan İlçe Kadınkollu Başkanı Yasemin şisçi, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Ağırman ile birlikte geldiler.

Kemal Kılıçdaroğlu miting alanın da kendisini bekleyen kalabalığa hitaben yapmış olduğu konuşmasın da; partisinin Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem imamoğlu’na destek istedi.

Kemal Kılıçdaroğlu sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Eyüpsultanlılar biliyorum ekonomik sorunlarınız var,issizlik sorunlarınız var önümüzde 31 mart yerel seçimleri var kentinizi yönetecek yöneticilerinizi seçeceksiniz sizlerden isteğim Eyüpsultan’da Bilenoğlu,İstanbulda da İmamoğlunu seçmeniz onlar gece gündüz demeden çok çalışıyorlar seçtiğinizde sizlerin sorunlarınızın hepsini çözecekler ben inanıyorum sizlerde inanın dedi.

Millet İttifakının CHP’li Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu da düzenlediği kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

Emel Bilenoğlu yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Sizleri seviyorum Eyüpsultan’lı hemşehrilerim biliyorum geçlerimiz issiz gençlerimize iş bulacağım, Kadınlarımız üretimdeki yerini alacak her mahalleye kreş açacağım, tapu sorunlarını çözüp tapularınızı Ekrem İmamoğlu Başkanımla birlikte biz vereceğiz dedi.

Sizlerle Birlikte güzel Eyüpsultan ilçemizi yöneteceğiz belediyemizin kapıları siz değerli hemşehrilerimize sonuna kadar açık olacak diyerek sözlerini bitirdi.

Yapılan konuşmaların ardından miting sona erdi.

Miting sonrası Alana inen Kılıçdaroğlu ve Bilenoğluna ilgi büyüktü.

Vatandaşlar resim çektirmek için birbirleri ile yarıştılar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir