CHP Eyüpsultan Kültür ve Sanat Komisyonu; Eyüpsultan’a Bahar Geliyor Fotoğraf Yarışması Başlıyor

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Kültür ve Sanat Komisyonu Eyüpsultan’a bahar geliyor amatör fotoğraf yarışması düzenliyor.

16 Mayısta start alan Eyüpsultan’a bahar geliyor fotoğraf yarışmasının son başvuru tarihi 7 Haziran da sona eriyor.Yarışmaya katılım şart 15-30 yaşında olmak ve resimlerin Eyüpsultan İlçe sınırları içinde çekilmesi.Sonuç bildirimi ise 10-15 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından Gazetemiz Haber Etkine gönderilen metinde şu ifadelere yer verildi;

Sevgili Gençler hepinizi yarışmamıza bekliyoruz.

“EYÜPSULTAN’A BAHAR GELİYOR “

İsimli 1.Amatör Fotoğraf Yarışması Eyüpsultan İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde , Kültür ve Sanat Komisyonu organizasyonuyla bugün başlıyor !!

15-30 yaş arasında tüm gençlere açık olan fotoğraf yarışmasında değerlendirilecek fotoğraflar Eyüpsultan sınırları içerisinde çekilmek zorunda ! Yarışmacılar fotoğraflarını 0533 594 15 39 nolu Whatsapp hattımıza TC kimlik no , ad soyad , adres , telefon numarası ve e-posta adreslerini de ekleyerek katılacaklar.

Yarışmaya katılan tüm fotoğraflar @chpeyupsultankultursanat facebook ve @chpeyupsultankulturvesanat instagram hesaplarımızdan yayınlanacaktır.

Haydi gençler EYÜPSULTAN’I fotoğraflayın ÖDÜLLER sizin olsun !!

BAŞVURU WHATSAPP HATTI : 0533 594 15 39

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma Başlangıç Tarihi : 16 MAYIS

Son Katılım Tarihi : 7 HAZİRAN

Sonuç Bildirimi : 10-15 HAZİRAN   ARASI

Yarışma hakkındaki tüm detaylara ve kurallara http://eyup.chpistanbul.org.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Kültür ve Sanat Komisyonu

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir