CHP EYÜPSULTAN İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN BANDOLU 30 AĞUSTOS ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü her 30 Ağustos Zaferinin yıldönümünde düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı yürüyüşünü geçtiğimiz yıl pandemi koşulları nedeniyle toplum sağlığını göz önünde bulundurarak düzenleyememişti.

Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın bu yıl ki düzenlediği 30 AĞUSTOS ZAFERİ’NİN 99 YILI bandolu fener alayı yürüyüşü etkinliğine CHP Eski İlçe Başkanı Memet SEVİM, CHP İBB ve Eyüpsultan Meclis Üyesi Gülsüm POLAT, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Zülfü ÇAKAR, Emine ÇELİK, Millet İttifakı’nın 2019 CHP’li Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu CHP Örgütü, STÖ – Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve Halk katıldı.

Haber Etkin/ Haber Merkezi

‘’30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99 YILINDA BANDOLU FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ’’

Çoğunlukla geleceğin umudu gençlerin katıldığı CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı ‘’30 AĞUSTOS ZAFERİNİN 99 YILI Bandolu Fener Alayı Yürüyüşü Halk tarafından da büyük ilgi gördü.

Pencerelerine ve iş yerlerinin önüne çıkan Eyüpsultan halkı alkışlarla eşlik etti.

Başlangıç noktası Rami Meydanı olan 30 Ağustos Zaferinin 99 yılı fener alayı yürüyüşü Eyüpsultan meydanında muhteşem ”Zeybek” gösterileriyle devam sürdü.

‘’ZEYBEK EKİBİNİN MUHTEŞEM GÖSTERİSİ EYÜPSULTAN HALKINI COŞTURDU’’

Zeybek ekibinin muhteşem gösterisiyle coşan Eyüpsultan halkı ve CHP’liler gecenin ilerleyen saatlerinde İzmir Marşını söyleyerek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğini Mustafa Kemal’in Askerleriyiz sologanıyla sonlandırdı.

‘’BAŞKAN DOĞAN SARITAŞ ETKİNLİĞE KATILAN HALKA ve PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ’’

Doğan Sarıtaş yapmış olduğu kısa teşekkür konuşmasında; Büyük Önder ve Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük fedakarlığı ve gayretleriyle zafere ulaşan 30 Ağustos Zaferi’nin 99 yılında sizlerin huzurunda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Silah Arkadaşlarını Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi özlemle, minnetle anıyorum.

Bizler bu gün onların fedakarlığı ve büyük özverilerle elde ettiği zafer sayesinde bu vatan topraklarında özgürce yaşıyoruz. Önderimiz ve ebedi komutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının yakmış olduğu bu aydınlanma, bağımsızlık, özgürlük meşalesini hiç söndürmeden, bıkmadan, usanmadan taşıyacağız.

Eyüpsultan İlçemizin değerli parti örgütüne ve tüm yurttaşlarımıza 30 AĞUSTOS ZAFERİ’NİN 99 YILI etkinliğimize katılım sağladığınız ve bu güzel anı hep birlikte yaşattığınız için Partim adına sonsuz teşekkür ederim ‘’30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN’’ İfadelerin de bulundu.  

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir