CHP Eyüpsultan İlçe Örgütünde ön seçim heyecanı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan ilçe Örgütünü uzun süredir gerçekleşmeyen kısmen de olsa yeniden gündeme gelen 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 08.00-17.00 arasında Murat Birsen düğün salonunda yapılacak olan ön seçim heyecanı sardı.

ÇEDEF Balo salonunda 08. Şubat 2024 Perşembe günü saat 17.00 da başlayan aday tanıtımı toplantısında ön seçim oylamasında yarışacak 41 CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi aday adayları kendilerini tanıtarak bu heyecana ortak oldular.

Tanıtım toplantısının sunumunu CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran’ın yaptığı toplantıya CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Ali Ekber Cömert ve Cabbar Kemet ve CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen ve Meclis Üyesi Aday, Adayları ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda Başkan Doğan Sarıtaş, İl Başkan Yardımcıları Ali Ekber Cömert ve Cabar Kement Başkan adayı Dr. Mithat Bülent Özmen kısa bir selamlama konuşması yaptılar.

Başkan Doğan Sarıtaş Yapmış olduğu Konuşmasında: CHP’mizin kıymetli örgütü ve değerli meclis üyesi aday adayı yol arkadaşlarım meclis üyesi aday adayı tanıtım toplantımıza hoş geldiniz onur verdiniz.

Öncelikle beklediğimiz gün aslında geldi. Başta belediye başkanı adayımız sayın Dr. Mithat Bülent Özmen örgütümüze ve Eyüpsultan halkına hayırlı uğurlu olsun.

‘’31 MART DA NİYELERİ, NASILLARI KONUŞMAYACAĞIZ KAZANACAĞIZ’’

Şimdi üç seçim görmüş deneyimli bir ilçe başkanıyım, 2009 da Gençlik Kolu Başkanı olarak yaşamıştım Sevgili Ali Galip Mamal başkanımızın dönemi ve 2014-2019 hep böyle küçük oylarla kaybettiğimiz seçim dönemleri. Niye böyle oldu, şöyle oldu diye sebeplerini düşündüğümüz ve tartıştığımız ama sonuçta bir beş yılımızın uçup gittiği bir seçimler dizisi yaşadık hep beraber. Şimdi bu seçim sürecinde ben inanıyorum, adayımız inanıyor öyle zannediyorum sizlerde inanıyorsunuz ki bu seçime hep birlikte kol, kola omuz, omuza inanarak kazanacağız. Ama hep birlikte kazanacağız.

Seçim Kordinasyon Merkezimiz (SKM) tutuldu hazır. Yakında 1-2-3 bölge de parti emekçilerimizle birlikte geçmişte çalışmalar üstlenmiş yol arkadaşlarımızla çalışma komisyonlarımızı da belirleyeceğiz. Bütün mahallelerde çalışma yapacak arkadaşlarımız dört bir yandan sahada olacağız ve başaracağız dedi.

Başkan Sarıtaş konuşmasına şu ifadelerle devam etti; Başkan adayımız sayın Dr. Mithat Bülent Özmen programlı bir şekilde her mahallemizde olacak ama tüm örgütümüzle birlikte sahada olacağız.

Şimdi bu seçimin en önemli bir tarafı da meclis üyeliği. Adayımız kadar önemli bir meclis yapısı çıkartmamız gerekecek arkadaşlar.  Bütün Eyüpsultan’ı kucaklayacak bir yapı olması gerekiyor. Siz değerli aday adaylarımızdan aldığımız görüşler doğrultusunda 44 meclis üyesi aday adayı arkadaşımız ön seçime girmeyi kabul ettiler. 21 Meclis üyesi aday adayı arkadaşımız önseçime girmedi. Ben önseçime girecek aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum çıktıkları bu yolda. Örgütümüzün en doğru kararı vereceği sizlerin de fikirlerini dinleyerek bu gün, Pazar günü yapacağımız ön seçim de en doğru bir tabloyu çıkaracağına inanıyorum.

Seçilen yada seçilmeyen tüm arkadaşlarımızın 31 Mart yerel seçimlerini canla başla kazanacağına yürekten inanıyorum ve katıldığınız için çok teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Doğan Sarıtaş’ın ardından konuşmasını yapan CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen; Değerli örgüt emekçisi arkadaşlarım ben mikrofonu aldımı uzun konuşan biriyim sevgili ilçe başkanımızın yüzündeki gerginliği de anlıyorum yine mi uzun konuşacak diye düşünüyor. Fakat heyecanla samimiyetle çok konuşacağız ve güzel şeyler konuşacağız. Ama bu gün burada çok kısa bir mesaj vermek istiyorum dedi.

‘’EYÜPSULTAN BELEDİYESİNİ BİR DEFA ALIP GERİ VERMEMEK ÜZERE HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’’

Başkan Dr. Özmen konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; Sevgili ailem ben çok açım. Ben başarıya çok açım. Bir CHP’li olarak, bir Eyüpsultanlı olarak ben başarıya çok açım. Ben kazanmaya çok açım. 30 yıllık hasretin artık bitmesini, son bulmasını istiyorum.  Artık az farkla kaybettik, 3 oyla kaybettik, 5 oyla kaybettik şerefli yenilgiler aldık demekten vaz geçecek noktada olduğunuzu hepiniz gibi ben de biliyorum. Artık ramakla, az farkla kayıp etikler bitti.

Bu saatten sonra CHP’sinin Eyüpsultan da Belediye Başkanlığını almaktan başka, belediyeyi birlikte yönetmekten başka bir seçeneği yok.  Bu kadrolarla, burada genç arkadaşlarımız var, Kadın arkadaşlarımız var, erkek arkadaşlarımız var,  hep beraber birlikte bu örgütümüzle Eyüpsultan belediyesini yönetmeyi CHP’si olarak hepimiz hak ediyoruz. Hak ettiğimizi 31 Mart akşamı hep birlikte aldığımızı göreceğiz. Ben buradan çok kıs şey söyleyeceğim ön seçimle ilgili. Adalet mülkün temelidir. Adalet mülkün temeli, elbette Ülkenin temeli. Yani ülkenin temeli adaletse temsiliyette de adaleti sağlamamız lazım.

Dolayısıyla temsiliyette adaleti sağlayacağımız yer sandık. Temsiliyette adaleti sağlayacağımız yer örgütün tercihi. Bu manada örgütün gücüyle bunu yapacağımızı biliyorum. Demokratik bir olgunlukla yapacağız. Çünkü bunu hepimiz çok iyi biliyoruz bu gün burada bazı arkadaşlarımız meclis üyesi olarak Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi olarak yer alacak. Ama ben size bunun sözünü bütün kalbimle, bütün inancımla ve irademle tekrar veriyorum. Biz Eyüpsultan’ı, Eyüpsultan Belediyesini hep birlikte el ele, kol kola inançla, iradeyle bir defa alıp bir daha vermemek üzere birlikte yöneteceğiz. Hepinize katılımızız için çok teşekkür eder sevgiler sunarım dedi.

Aday tanıtım toplantısı adayların kendisini ifade eden konuşmalarının ardından gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

         NUMARA SIRASINA GÖRE ÖN SEÇİME GİRECEK MECLİS ÜYELERİNİN LİSTESİ

SIRA NUMARASIİSİMSOYİSİMTERCİH
1FIRATBALLIKAYAÖNSEÇİM
2MAHSUNİBOZDEMİRÖNSEÇİM
3MURATDEMİRÖNSEÇİM
4FADİMEDEMİRÖNSEÇİM
5HÜSEYİNDEMİRÖNSEÇİM
6ATAKANDEMİRALPÖNSEÇİM
7ERHANDERALÖNSEÇİM
8HÜSEYİNDERİNÖNSEÇİM
9FATMADURANÖNSEÇİM
10ADEMESERÖNSEÇİM
11ALİGÜDERÖNSEÇİM
12FIRATGÜLÖNSEÇİM
13ALİ ASKERGÜNDÜZÖNSEÇİM
14ASIMGÜNDÜZÖNSEÇİM
15M.HADİIŞIKÖNSEÇİM
16AZİZİŞÇİÖNSEÇİM
17MURATİYİCEÖNSEÇİM
18KENANKAPLANÖNSEÇİM
19NECATİKARAMANÖNSEÇİM
20GÜRSELKAYAÖNSEÇİM
21KEMAL GÖKANKÖKSALÖNSEÇİM
22ATADOĞUMAMALÖNSEÇİM
23BURCUMAZICIOĞLUÖNSEÇİM
24ALİ OSMANÖZDENÖNSEÇİM
25ALİÖZTÜRKÖNSEÇİM
26CAFERPARLAKÖNSEÇİM
27ADEMSALLABAŞÖNSEÇİM
28İNCİSALMANÖNSEÇİM
29SAKİNESAYARÖNSEÇİM
30ÖZGÜRSEDEFÖNSEÇİM
31YUSUFSERTÖNSEÇİM
32RAİFETOPALOĞLUÖNSEÇİM
33AYDOĞANTULUÖNSEÇİM
34HÜSEYİN ULAŞVURALÖNSEÇİM
35MUTTALİPYAVUZÖNSEÇİM
36MÜRSELYÜKSEKÖNSEÇİM
37YUSUFACARÖNSEÇİM
38DOĞANAKÇİÇEKÖNSEÇİM
39YASEMİNAKTAŞÖNSEÇİM
40NURALTINOKÖNSEÇİM
41ARZUALTUNAYÖNSEÇİM
42EBRU DEMİRASLANÖNSEÇİM
43HASANASLANÖNSEÇİM
44CANANAYDINLIÖNSEÇİM
 
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 
    
    
    
    
    

                                                                                                                                                                                                           

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir