CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığından; ”Her Kapak Bir Umut” hayatın engellerine kampanyası

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı; Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi

24 Öğretmenler Günü dolayısıyla Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer’i makamında ziyaret.

Özellikle korona günlerinde geliştirmiş olduğu projelerle göz dolduran ‘’CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Başkanı Taylan Parlak ve Yönetim Kurulu arkadaşları her geçen gün bu projelerini geliştirerek çalışmalarına devam ediyor.

Nutuk dağıtımı

Kitap okuma etkinliği kapsamında ‘’Nutuk’u’’ talep eden okuyuculara ulaştırmakla başlayıp, Evde Kal kampanyasında Eyüpsultanlı çocuklara ‘’Eğitici ve Öğretici Boyama kitabı,’’ Eğitime katkı kapsamın da ‘’Üniversiteye hazırlanan gençlere deneme fasikül seti,’’ ve uzaktan öğretime katılmakta zorluk çeken ihtiyaç sahibi öğrencilere ‘’Tablet’’ hediye ederek Eyüpsultan Halkının büyük bir takdir topladılar.

Çocuklara eğitici boyama kitabı dağıtımı

Şimdi ise ‘’Her Kapak Bir Umuttur’’ kampanyasıyla her renkten kapakları toplayarak bir taraftan toplumun çevre bilincini geliştirmeyi aynı zamanda sosyal sorumluluk kapsamında Omurilik Felçlilerine destek olmayı amaçlamaktadırlar’’.

Uzaktan eğitime ulaşamayan ihtiyaç sahibi öğrencilere Tablet dağıtımı

CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kollu Başkanlığından Gazetemiz Haber Etkin’e yapılan açıklamada şu ifadeler yer almakta; Vatandaşlarımızın, ‘’Her Kapak Bir Umut’’ Hayatın Engellerine. Omurilik felçlilerine destek olmak için her renkteki plastik kapakları biriktirerek bizimle bu numaradan (0537 472 71 86) iletişim’e geçerek ya da sosyal medya hesaplarımızdan bizimle iletişime geçerek kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz denildi.

‘’İLETİŞİM’’

GSM : 0537 472 71 86

Facebook : https://www.facebook.com/chpeyupsultangenclikorgutu/

Twitter : https://twitter.com/chpeyupsultangk

Instagram : https://www.instagram.com/chpeyupsultangenclik/

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir