CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Düğmeciler Mahallesi Delegeleri Kahvaltıda Buluştu

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Düğmeciler Mahallesi Delegeleri 8.12.2019 Pazar günü saat 11 de Bir Nefes Cafe de düzenlemiş olduğu Kahvaltıda Buluştu.

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 37 Olağan kongre süreci bağlamında yapmış olduğu Mahalle delege seçimlerinin ardından mahalleler kendi arasında buluşma sürecine girdi.

Bu bağlamda CHP Eüpsulatn İlçe Başkanlığı Düğmeciler Mahalle delegeleri de buluşarak önümüzdeki günlerde yapılacak CHP Eyüpsultan kongre sürecini değerlendirdi.

Kahvaltıda İsim bazlı tartışmaya girmeksizin daha çok değişim üzerine görüşlerini delegeler arkadaşları ile paylaştı.

Kahvaltı da konuşma yapan eski Mahalle Temsilcisi Hakan Turşak şu ifadelere yer verdi;

Değerli delege arkadaşlarım isimleri tartışmak yerine başlatmış olduğumuz değişim sürecini tartışırsak partimize ve arzu ettiğimiz değişim sürecine ayrıca değer katmış oluruz dedi.

Kahvaltıda konuşma yapan CHP Eski Yönetim kurulu üyesi Haluk Vanulya da şu ifadelere yer verdi;

Değerli delege arkadaşlarım CHP üyeleri olarak Düğmeciler Mahallemizde önemli bir değişime imza attık, bu değişim sürecin de Genç ve kadın arkadaşlarımız hem nitelik bakımından hemde nicelik bakımından bu yeni sürece olumlu katkılar sınacağına canı gönülden inanıyorum bizler de bu kapsamda abileri olarak onlara destek sunmaya devam edeceğiz dedi.

Kahvaltıda konuşma yapan Nihal Birgelir de Şu ifadelere yer verdi;

Değerli Düğmeciler Mahallesi delege arkadaşlarım bazı sebeplerden dolayı uzun bir zaman aranız da bulunamadım ama gördüm ki geçen kongre sürecin de atmış olduğumuz tohumlar filizlenip boy vermiş bu beni oldukça mutlu etti. Birlik ve beraberlik için de bu değişim sürecini daha yukarı taşıyacağımıza sonsuz inancım var ablaları olarak genç arkadaşlarımızın her zaman yanlarında olacağım dedi.

CHP Düğmeciler Mahallesi deleğesi ve Genlik Kollarına Adaylığını açıklayan Serkan Vural da yapmış olduğu konuşmasın da Düğmeciler Mahallesin de başlatmış olduğumuz değişim sürecini genele yayarak Eyüpsultan İlçemizde 25 yıllık iktidara susamışlığa son vereceğiz dedi.

Serkan Vural konuşmasının devamın da kendisinin Gençlik Kolları Başkanlığına aday olduğunu öncelikle kendi mahallemden tüm arkadaşlrımın desteğni bekliyorum Olağan Kongre sürecin de tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum dedi.

Kahvaltı yapılan konuşmaların ve temennilerin ardından sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir