CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığı’ndan yeni yıl mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar yeni yıl dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Gurubu adına kutlama mesajı yayımladı.

Çakar yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülke olarak çok üzücü günlerden geçmekteyiz. 24 saat içinde 12 askerimizin şehit olması, 86 milyon yurttaşımızı kahretmiştir. Tüm halkımızla birlik ve beraberlik içinde terörün neden olduğu bu acıların üstesinden gelmekte kararlıyız.

Anadolu; tarih boyunca, farklı dinlere inanmış, farklı inançlara sahip, farklı etnik kimliklerden insanların büyük bir hoşgörü içinde yaşamış olduğu bir coğrafyanın adıdır. Cumhuriyetimizin ilan edilmesinin ardından da bu hoşgörü iklimi büyük oranda sürmüş, yakın coğrafyamızı tehdit eden ötekileştirme, ırkçılık ve ayrımcılık bu topraklarda zemin bulamamıştır.

Süper kupa finallerini oynanacağı Suudi Arabistan da yaşananlar gösterdi ki dünyanın özelliklede Ortadoğu coğrafyasının barışa ne kadar ihtiyacı var. Suudi Arabistan yetkililerinin Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarımızın sahaya Atatürk formalarıyla ve Yurtta sulh Dünyada sulh pankartıyla çıkmalarına tahammülsüzlüklerini kınıyor, Fenerbahçe ve Galatasaray camiamızı göstermiş olduğu onurlu tavırlarından dolayı kutluyorum.

Bu bağlamda 2023’ün tüm olumsuzluklarının yok olduğu, ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Yurt da Barış, Dünyada Barış’’ ilkesinin dünyamıza hakim olmasını ve kardeşliğin ve dostluğun yaşandığı bir 2024 yılı olmasını diliyorum dedi

”CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİS GRUBU”

Zülfü Çakar, Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Binali Özgül, Sema Balcı, Ünsal Aykutoğlu, Nilgün Çelik, Mustafa Tüysüz, Emine Çelik, Zafer Döner, Filiz Gökçe, Veli Güngör, Ramazan Güven

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir