CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından Ramazan Bayramı mesajı

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ali Haydar İŞKAR Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu adına kutlama mesajı yayınladı

İşkar yayınladığı mesajında; Dünyamızı ve Ülkemizi saran COVİD-19 nedeniyle İslam aleminin önemli günlerinden Ramazan Bayramını son iki yıldır tedbir amaçlı kapanma kapsamı altında idrak etmek zorunda kaldık. Rabbim mübarek Ramazan ayı boyunca ettiğimiz dualarımızı ve dayanışmalarımızı hayra eylesin ülkemizin ve insanlığın başına musallat olan bu COVİD-19 belasından tüm insanlarımızı kurtarsın.

Öncelikle COVİD-19 la mücadelede hayatlarını ortaya koyarak bizlerin sağlıklı yaşamamızı sağlayan sağlık emekçilerimiz olmak bu mücadelede hayatını kaybetmiş tüm yurttaşlarımıza Allahtan rahmet diler kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Her ne kadar tedbir amaçlı sağlıklı kalabilmek adına uzaktan kutlamak zorunda olsak da yine yüreklerimizde sıcaklıkla o eski bayramlar gibi olmasa da Ramazan Bayramının mutluluğunu yaşayacağımıza inanıyorum.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği…

Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı…

Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun dedi

‘’CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Gurubu’’

Ali Haydar İşkar, Veli Güngör, Gülsüm Polat, Zülfü Çakar, Sema Balcı, Mustafa Tüysüz, Ünsal Aykutoğlu, Filiz Gökçe,  Zafer Döner, Emine Çelik, Binali Özgül, Nilgün Esentepe, Ramazan Güven, İlker Çomak 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir