CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından Kurban Bayramı kutlama mesajı

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanı Zülfü ÇAKAR Kurban Bayramı dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grubu adına kutlama mesajı yayınladı.

Çakar yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Halkımız;

Birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan Kurban Bayramını ülkemizi yöneten iktidarın yanlış politikaları nedeniyle derin ekonomik ve siyasi burhana karşın kutlayacağız.

Milletimiz büyük bir özveri ile derin ekonomik ve siyasal buhran karşısında ayakta kalmaya çalışıyor.

Bu bayram gününde, zor bir dönemden geçen milletimizin, geleceğe umutla bakması en büyük arzumdur. Ülkemizin tüm sorunlarını, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde, birlik ve beraberlik içinde aşabiliriz. Yeter ki; Sevgili Peygamberimizin de öğütlediği biçimde, emanet, ehil ellerde olsun.

Bayramlar bize, insanlar arasında hiçbir ayrım yapılmaması gerektiğini, yoksullukla hiçbir bahanenin arkasına sığınılmadan mücadele edilmesi gerektiğini, adaletli ve hoşgörülü olmayı hatırlatır.

İşte bu anlayışı, güzel ülkemiz ve milletimiz için bir yönetim biçimi haline, birlik ve beraberlik, dayanışma içinde getirebiliriz

Senden – benden demeden, hiç kimsenin inancını, yaşam biçimini sorgulamayan, Toplumun tüm kesimlerin, kucaklayan bir ülke yönetimine ihtiyacımız var. Ancak o zaman, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği barış içinde yaşayan bir toplumu inşa edebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, gelecek güzel günleri umutla bekleyen halkımızın Kurban Bayramı’nı yürekten kutluyorum.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve terör örgütlerine karşı mücadelede hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum dedi.

”CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grubu”

Zülfü Çakar, Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Zafer Döner, Nilgün Esentepe, Binali Özgül, Sema Balcı, Mustafa Tüysüz, Emine Çelik, Ünsal Aykutoğlu, Filiz Gökçe, Ramazan Güven, Veli Güngör,

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir