CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından ”24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajı

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından ”24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlama mesajı

CHP Eeyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, ”24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu adına kutlama mesajı yayımladı.  

Zülfü Çakar yayınladığı mesajında; Ebedi liderimiz Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük bir bilgelikle sarf ettiği şu sözleri bir kez daha hatırlatmak isterim. “Eğitimdir ki bir milleti ya hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.” diyerek toplum yaşama hazırlanmasında elleri öpülesi öğretmenlerimizin önemine işaret etmiştir.

Yine bir sözünde “Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…” sözleriyle de belleğimize öğretmenlerimizin yerinin baş tacımız olarak kazınmıştır.

Bu vesileyle “Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlanmacı eğitim anlayışını benimseyen, ülkemizin çağdaş geleceği için çocuklarımızı ve gençlerimizi büyük bir emek ve gayretle yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” 

Başta Ebedi Liderimiz, Ülkemizin Kurucusu Başöğretmenimiz ”Gazi Mustafa Kemal Atatürk” olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum ifadelerini kullandı.

”CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİSİ GURUBU”

Zülfü Çakar, Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Ünsal Aykutoğlu, Nilgün Esentepe, Binali Özgül, Sema Balcı, Mustafa Tüysüz, Filiz Gökçe, Zafer Döner, Emine Çelik, Veli Güngör, Ramazan Güven

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir