CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından; 10 Kasım Mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından 10 kasım mesajı

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grubu adına Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu lideri Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa intikal edişinin 82’nci Yılı dolayısıyla anma mesajı yayınladı

Mustafa Tüysüz Mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kurtuluş Savaşı’nın önderi, ebedi Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 82’nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum.

Gençlik yıllarından itibaren demokrasi düşüyle hareket eden, özgürlük ve bağımsızlığı karakter edinen Büyük Önder Atatürk, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma mücadelesi verdiğimiz bugünlere de ışık tutmaktadır.

O’nun eşsiz devrimci fikirleri ile aydınlattığı bu yolun sonunda, inanıyorum ki ülkemiz, bağımsız yargı ve eksiksiz bir millet egemenliğine kavuşacaktır.

Cumhuriyetin fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür evlatları, ülkemizin siyasi bağımsızlığını ekonomik bağımsızlık ile perçinleyecek, liyakat esasına dayalı, laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti tüm ilkeleriyle, Cumhuriyetimizin II. yüzyılında hayata geçirilecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum; Tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grubu

Mustafa Tüysüz, Ali Haydar İşkar, Gülsüm Polat, Zülfü Çakar, Sema Balcı, Zafer Döner, Filiz Gökçe, Veli Güngör, Nilgün Çelik Esentepe, Ünsal Aykutoğlu, Emine Çelik, Ramazan Güven, İlker Çomak, Binali Özgül

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir