CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığından 1 Mayıs mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanlığı, 1 Mayıs Dünya İşçi Sınıfı Dayanışma Birlik ve Mücadele günü mesajı

CHP Eyüpsultan Beledieye Meclisi Grup Başkan Vekili Ali Haydar İşkar,1 Mayıs Dünya İşçi sınıfı Dayanışma, Birlik ve Mücadele günü dolayısıyla CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup’u adına mesaj yayınladı.

İşkar; yayınlamış olduğu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tüm eşitsizliklere, sömürüye ve Dünyamızı saran COVİD – 19 salgını hastalık tehlikesine rağmen; daha yaşanabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapıp alın teri döken başta sağlık emekçilerimiz olama üzere tüm emekçilerin ‘’1 Mayıs Emek, Dayanışma, Birlik ve Mücadele Günü’nü kutluyorum ’’

Dünkü 1 Mayıs kutlamalarında AKP İktidarı 18 yıllık iktidarlarında olduğu gibi bir kez daha emekçi halkımıza saldırmış şiddet uygulamıştır. Alın teri ile üreten, ürettiği emeğin karşılığını almak için mücadele eden emekçilerimize kütü davranışta bulunan AKP iktidar anlayışını ve güvenlik güçlerimizin insanlık dışı davranışlarını şiddetle kınıyorum.

İlk seçimde sandık önlerine geldiğinde emekçi halkımızın AKP iktidarı ve anlayışını tarihin çöp sepetine göndereceğine hiç şüphemiz yoktur.

Asla umutsuz değiliz; CHP iktidarında daha mutlu ve huzurlu yaşayacağımız günlerde buluşmak üzere umudumuzu diri tutup hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz dedi.

Yaşasın 1 Mayıs

Yaşasın 1 Mayıs Emek, Dayanışma, Birlik ve Mücadele Günü

’CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Gurubu’’

Ali Haydar İşkar, Veli Güngör, Gülsüm Polat, Zülfü Çakar, Sema Balcı, Mustafa Tüysüz, Ünsal Aykutoğlu, Filiz Gökçe,  Zafer Döner, Emine Çelik, Binali Özgül, Nilgün Esentepe, Ramazan Güven, İlker Çomak 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir