CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan vekili Mustafa Tüysüz ; Eyüpspor’umuzun başarısını kutluyoruz

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan vekili Mustafa Tüysüz ; Eyüpspor’umuzun  başarısını kutluyoruz

CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Mustafa Tüysüz, 8’inci seçim 3’üncü toplantı dönemi 2021 Ocak ayı 1’inci bileşimin de CHP grup’u adına söz alarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Tüysüz Yapmış olduğu konuşmasın da Eyüpsultan İlçemizin Spor Kulübü olan Eyüpspor’umuzun başarılı çıkışını kutluyorum şampiyonluğa giden bu başarısının devamını diliyorum ifadesin de bulundu.

Mustafa Tüysüz konuşmasınına şu ifadelerle devam etti;

Değerli Başkan Sevgili Meclis üyesi arkadaşlarım yeni yılın ilk meclis toplantısın da sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Görüyorum ki Tüm siyasi partilerimizin grupları olmak üzere eksiksiz tam kadro buradayız. Gönül isterdi ki Belediye Başkanımız Sayın Deniz Köken de aramızda olsaydı çok daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Değerli Başkan Sevgili meclis üyesi arkadaşlarım hem Dünyamızı ve Ülkemizi saran etkisi altına alan COVİD-19 Virüsü nedeniyle hem de liyakasız kadroların yönetiminde olan AK-Parti İktidarının ‘’Ekonomik ve Denokratik’’ olarak  kötü  yönettiği 2020 yılını geride bıraktık dilerim 2021 öyle olmaz halkımız nefes alır. Tüm halkımızın yeni yılını kutluyor sağlık ve mutluluklar diliyorum dedi.

Mustafa Tüysüz Sözlerini; Boğaiçi Üniversitesinde ki mücadeleyi destekliyoruz ‘’Hangi partiden olursa olsun partili Üniversitelerimize partili Rektör atamamalıyız diye düşünüyoruz #KabulEtmiyoruzKayyumrektörİstemiyoruz diyerek bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir