CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkanlığı 23 Nisan mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkan vekili Zülfü Çakar Meclis grubu adına yayınlamış olduğu mesajın da şu ifadelere yer verdi ;

Değerli Eyüpsultanlılar, sevgili çocuklar;

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 99. yılını hep birlikte büyük bir gururla kutluyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ulu Önderimiz Atatürk`ün çocuklarımıza verdiği değerin ve duyduğu güvenin en somut göstergesidir. Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Böylesi önemli bir günde çocuklarımızın kendilerini her zamankinden çok daha iyi hissetmesi ve yarınlarına daha güvenle bakmaları açısından var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.


Bu duygu ve düşüncelerle dünyada sadece ülkemiz çocuklarının kutladığı ve tüm dünya çocuklarının katılım gösterdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı içten dileklerimizle kutluyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla

CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Grup Başkanlığı

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir