CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’in Eyüpsultan İttifakı ‘Tam Yol İleri’ büyüyor…

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’in Eyüpsultan İttifakı Tam Yol İleri büyüyor…

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’in Eyüpsultan’a hizmet için ‘’Tam Yol İleri’’ Eyüpsultan İttifakı büyümeye devam ediyor.

İyi Parti kurucularından geçmiş dönem İl Başkan Yarımcılığı görevinde bulunan İlker Faki, Önceki dönem İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Olcay Uçar ve Adil Yıldırım’ın aralarında olduğu kurucu ilçe başkan yardımcıları ve İYİ Parti üyeleri partilerinden istifa ederek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Eyüpsultan Belediye Başkaynı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen’i destekleyeceklerini açıkladılar.

Eyüpsultan Mihmandar Restaurant’da düzenlenen Kahvaltılı toplantıya CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ekber Cömert, CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen, Geçmiş dönem İYİ Parti Eyüpsultan İl Başkan Yardımcısı İlker Faki, Geçmiş Dönem İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Olcay Uçar ve Adil Yıldırım, Eyüp Merkez Mahalle Muhtar Adayı Cemil Sönmez, Silahtarağa Mahalle Muhtar adayı Recep inal’ın da aralarında olduğu çok sayıda İlçe Başkan yardımcısı ve üyeler katıldı.

 Toplantıda CHP İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Ali Ekber Cömert, Geçmiş dönem İYİ PARTİ İstanbul İl Başkan Yardımcısı İlker Faki, CHP Eyüpsultan Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen birer konuşma yaptı.

Toplantıda kısa bir açılış konuşması geçekleştiren İlker Faki :

Bu gün burada toplanmamızın asıl nedeni yaklaşık 6 yıldır beri kuruluşunda yer aldığımız,  kuruluşundan beri hizmet ettiğimiz İYİ Parti’mizin Yönetim kadrolarının ülke gerçekleri ile örtüşmeyen kararlar alarak yeni bir yola girmeleridir.  

Sizlerle konuştuğumuzda belirttiğim gibi burada bulunan tüm arkadaşlar yaşadığımız kent Eyüpsultan ilçemizin omurgasını temsil ediyorsunuz. Cesaretiniz ve kararlılığınızla Eyüpsultan’da, İstanbul’da ve Türkiye’de sizlerin sayesinde iktidara geldiğimizde her şeyin çok daha güzel olduğunu hep birlikte göreceğiz. Eyüpsultan da kapı, kapı dolaşacağız. Sizler bizler Başkanımız Dr. Mithat Bülent Özmen’i hepimiz bu topraklar için birlikte Eyüpsultan’a hizmet için Tam Yol İleri diyerek bu onurlu mücadelemizi bu gün buradan hep birlikte başlatıyoruz.

Şunu bilmenizi isterim ki tek başına hiç kimseye bir sorumluluk verilemez. Bu bir Takım işidir. Birlikte kazanacağız birlikte yöneteceğiz. Sizleri burada görmekten onur duydum, çok mutlu oldum. Sizlerin inancı, sevgisi ve mücadele azmi ile Belediye Başkanı Adayımız Sayın Dr. Mithat Bülent Özmen destekleyerek Eyüpsultan Belediye Başkanı seçeceğiz.

İstanbul’da, da yeniden İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na kazandıracağız.  AKP’nin israf düzeninin bir daha İstanbul’a gelmemesini için onu tarihin çöplüğüne atacağız.

Bu mücadeleye ortak olmak ve birlikte mücadele etmek için geldiğinizi biliyorum, hepinize ayrı, ayrı teşekkür ederim. Var olun sağ olun dedi.

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Ekber Cömert ise 31 Mart 2024 de gerçekleşecek olan yerel yönetimler seçiminde birlikte yol yürümek ve mücadele etmek için gelen Eyüpsultanlı komşularımız hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Sizlerin varlığı bizlere güç verdi. Birlikte mücadele ederek kazanacağız ve Eyüpsultanı hep birlikte yöneteceğiz dedi.

Toplantıyı birlikte organize eden CHP İstanbul İl Başkanı Yardımcısı Ali Ekber Cömert ve Geçmiş Dönem İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı İlker Faki’nin konuşmasının ardından CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen kendisini tanıtan bir konuşma gerçekleştirdi.

Özmen Ben konuşmama başlamadan önce birlikte yol yürümek üzere bu gün bu toplantımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Muhteşem görünüyorsunuz. Bu gün daha bir güçlendik sabahın bu saatlerinde enerjiniz çok güzel geldi. Allah’ın izniyle Eyüpsultanı da bu israf düzeninden kurtarıp hep birlikte hizmeti getireceğiz.

İstanbul’un kalbi kadim kentimiz Eyüpsultan’ı sizlerle birlikte yöneteceğiz. Günde 16 saat çalışarak kısa zamanda çok iş yaparak önümüzdeki 5 yılda Eyüpsultan İlçemizi Hak ettiği noktaya taşıyıp ona hak ettiği değeri yine birlikte kazandıracağız dedi.

Özmen sözlerine şu ifadelerle devam etti;

‘’EYÜPSULTAN BELEDİYESİ TARİHİN EN BÜYÜK ARSA SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ’’

Ben 1971 yılında Ağrının Diyadin kazasında dünyaya geldim. Ben memleketimde oyun oynarken düşüp kolum kırıldığında o tarihte benim gidebileceğim bir sağlık ocağım vardı. Bu devlet bana 70’li yıllarda doktoru, hemşiresi olan bir sağlık ocağı yapmış. Okul yapmış öğretmenler vermiş. 70li yıllarda benim gideceğim bir okulum bana ders anlatacak öğretmenim vardı Ağrı’nın Diyadin ilçesinde. Bu devlet Anadolu’nun en ücra noktasındaki bir beldeye okulu ve sağlık ocağını götürmüş bundan 45 yıl önce.

Allah aşkına 2024 yılının Mart ayındayız buyurun Eyüpsultan Pirinci mahallesine gidelim geçen gün oradaydım ben ilk kez de gitmiyorum İGDAŞ Genel Müdürü’yken de defalarca karış karış dolaştım ve  gittim. Pirinci de iki otobüs çocuğumuz var otobüse doldurup komşu ilçeye Sultangaziye gönderiyoruz. Okumak için Sultangaziye gidiyor çocuklarımız. Oynarken yere düşüp kolunu kırdığında ise gidebilecekleri bir sağlık ocağı yok. 2024’ün Mart ayında İstanbul’un kalbi dediğimiz Eyüpsultanda okul ve sağlık ocağına gitmek istediğinde komşu ilçe Sultangazi’ye gidiyor.  

Bu Eyüpsultan’ın ihmal edilişinin can alıcı sadece bir örneğidir.

Bunu niye söylüyorum. Bakın ben uzun süre devlette çalıştım. Üç terbiye çok önemli. Bir tanesi Anne Baba terbiyesidir.  İkincisi öğretmen terbiyesidir. Üçüncüsü ise devlet terbiyesi. Kamunun malını kamunun yararını milletin faydasını korumayı öğretiyor.

Bu gün Eyüpsultan’da 2022 yılının Sayıştay raporlarına göre Eyüpsultan Belediyesi tarihinin satış rekorunu kırıp 100 bin metre kare asarsa sattı. Eski parayla o günün parasıyla 3.5 katirilyon TL bu günün parasıyla 8 katirilyon TL arsa sattı. Siz hayatınızda bir değişiklik hissettiniz mi?. Milletin emanetini bu kadar kolay satıyorsanız bundan bu millet bir fayda gördüğünü hissetsin.

Milletin hayatını kolaylaştıracak kreş var mı?

Yok numune için bir tane yapılmış. 

Koca Eyüpsultan Belediyesinin 1 kreşi var.

Eyüpsultan Belediyesinin 5 yıl için de çocuklarımızın ihtiyacını karşılayacak kreşleri yapma gücü var ama mevcut yönetimin niyetleri yok.

Biz Geldiğimiz de Eyüpsultan’ın ihtiyacı olan 40 kreş açacağız 5 yıl içinde Allah’ın izniyle. Sadece 40 kreş açmakla kalmayacağız bir de 35 adet gündüz çocuk bakım evi açacağız 5 yıl içerisinde dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir