CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Saim Diken Yeşilpınar Mahallesi Gençlerleri ile buluştu

Example HTML page

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Saim Diken Yeşilpınar Mahallesi Gençleri ile buluştu.


CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Saim Diken 18.11.2018 Pazar günü sabah saat 10.00 da Yemen Kafede, Yeşilpınar Mahallesinden gençlerle buluştu sorunlarını dinledi.

Toplantıya CHP Eyüpsultan İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Direnç çeliker de katıldı.


Direnç Çeliker yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi.

Çok değerli Yeşilpınar Mahallemiz de yaşayan genç arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz onur verdiniz.

Bildiğiniz gibi CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığımızın 9 Belediye Başkan Aday adayı daha var biz hepsine eşit mesafedeyiz diğer Belediye Başkanı aday adayı arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalarında da kendilerine başarılar dilerim.

Biliyorum bu gün buraya Saim Diken Başkanın davetlisi olarak geldiniz kendisi yaklaşık iki yıldır sahada başarılı çalışmalar yapıyor kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilerim.
Bu gün burada sizlerle bir araya gelmişken hem kendi geleceğiniz hemde ülkemizin geleceği için hepinizi CHP de siyaset yapmaya davet ediyorum diyerek sözü Saim Diken’e vererek konuşmasını sonlandırdı.


Saim Diken Gençlere yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;

Sevgili genç arkadaşlarım öncelikle vermiş olduğunuz destekten ve bu toplantıya katıldığınız için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Sevgili Gençler geleceğimiz olan siz genç arkadaşlarımı öncelikle CHP’sin de siyaset yapmaya davet ediyorum Ülkemizin Kurucu Önderi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetini kurarken siz gençlere emanet etti bir de CHP’sini emanet etti sizlerin de Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum hepinizi sevgilerimle saygılarımla selamlıyorum dedi.

Değerli genç arkadaşlarım sizlerden en önemli isteğimiz yaşadığımız bu güzel iklimde ülkemizin sorunlarına çözümler üretmenizdir.Siz gençlerin yapacağı önerileri önemsiyorum değerli buluyorum çünkü ülkemizin geleceği sizlersiniz dedi.

Sevgili genç kardeşlerim kendi geleceğinizi ve ülkemizin geleceğini planlayın okuyun araştırın bilgisayar oyunlarından ve telefonlardan uzak durun daha çok arkadaşlarınıza ve kendi geleceğinize zaman ayırın yapacağınız her girişim kendi geleceğinizi şekillendirecektir.
Bu nedenle de üreten bir genç nesil olmanızı istiyorum bizler sizlerin önünü açacağız sizler geliştireceksiniz dedi.

Partim CHP’si beni görevlendirmesi durumun da Eyüpsultan da Allahın izni ile vatandaşlarımızın da isteği ile
seçimleri kazanacağıma eminim hiç bir şüphem yok siz gençlerle birlikte Eyüpsultan da tarih yazacağız ve Eyüpsultan İlçemizi birlikte yöneteceğiz diyerek sözlerini noktaladı
.




Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir