CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı kulis haberleri

CHP’nin yeni belediye başkan adaylarını belirleyeceği Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesinde, aday listesine son şeklinin verileceği kritik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

İSTANBUL OCAK AYINDA AÇIKLANACAK

PM toplantısı sonrası İYİ Parti ile uzlaşılan il ve ilçe belediye adaylarının ilan edilmesi bekleniyor. İzmir Büyükşehir Belediye adayının yanı sıra, İzmir’in bazı ilçe adaylarının da açıklanması bekleniyor. CHP bugüne kadar 15’i büyükşehir 28’i de il belediye başkan adayını açıkladı. İstanbul’un ilçe adaylarının ise bugünkü toplantıda gündeme gelmeyeceği belirtildi. CHP ile İYİ Parti arasındaki görüşmelerin devam etmesi nedeniyle İstanbul ile İzmir’in kalan ilçelerinin ise ocak ayının sonunda yapılması planlanan toplantıda duyurulacağı kaydediliyor.

EYÜP SULTAN İLÇESİNDE ÖNE ÇIKAN ADAYLAR

Gazetemiz Haber Etkin’in ulaştığı kulis bilgilerine göre CHP Eyüp sulatan de ön Plana çıkan adayların ismi şu şekilde olduğu belirtiliyor CHP Genel Merkez kaynaklarında…

SAİM DİKEN

EMEL BİLENOĞLU

MUSTAFA TÜYSÜZ

CHP Genel merkezinin değerlendirmeleri ve saha analizi noktasında son değerlendirmesi sonrası 24-26 Ocak’ta isimler açıklayacağı belirtiliyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir