CHP Eyüpsultan Beldiye Başkanı Aday Adayı Ali Haydar İşkar’dan yeni yıl mesajı

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü, CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı, Ali Haydar İşkar yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İşkar yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ülke olarak çok üzücü günlerden geçmekteyiz. 24 saat içinde 12 askerimizin şehit olması, 86 milyon yurttaşımızı kahretmiştir. Tüm halkımızla birlik ve beraberlik içinde terörün neden olduğu bu acıların üstesinden gelmekte kararlıyız.

Ne yazık ki AKP İktidarı 22 yıllık iktidarı döneminde çok kötü yönetim anlayışı ile başta toplumsal barışımızı tehdit eden boyutu ile Sağlıkta ve Gelirde, adaleti ortadan kaldırarak onlarca aydını, gazeteciyi, siyasetçiyi ve sendikacıyı düşünen ve düşüncesini söyleyen insanlarımızı ceza evlerinde tutsak ederek demokrasimizi sekteye uğratmıştır. 

Fakat umutsuz değiliz asla Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte nasıl ki İstanbul da umudun tohumlarını ekip filizlendirdiysek bu filizleri yurdumuzun dört bir tarafına yayarak Toplumsal Barışımızı yeniden sağlayıp mutlu yarınları da hep birlikte kuracağız.

Eyüpsultan’da, İstanbul’da ve Türkiye’mizde inanıyorum ki biz kazanacağız.

Bu bağlamda yeni yılda halkımıza;

Daha çok sağlık,

Daha çok gelir,

Daha çok adalet

Daha çok demokrasi diliyorum.

2024’de, yeniden bütün farklılıklarımızı koruyarak, biz olmamızı; ‘’sevgili önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi yurdumuzda barış, dünyada barış olmasını istiyorum’’.

Tüm Halkımızın yeni yılını kutluyor esenlikler diliyorum dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir