CHP Eyüp belediye başkan adayı Çelebioğlu:Eyüp'te iktidar olacağız

Example HTML page

Eyüp Mihmandar restoran’da sabah kahvaltısında kadın kolları ve gençlik kolları ile bir araya gelen Çelebioğlu ‘el ele kol kola Eyüp ilçesinde iktidar olacağız dedi.
selami

selami1
CHP Eyüp Kadın kollarında ve Gençlik kollarında görev alan bir çok partilinin bir araya geldiği kahvaltıya ilgi yoğun oldu.
Kahvaltıda konuşma yapan yapan CHP Eyüp Belediye Başkanı Hüseyin Selami Çelebioğlu “Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. CHP Eyüp Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. İki ay sonra başkan olarak size hitap edeceğime inanıyorum.Eyüp bir çok ilçeden güzel tarihi ve manevi değerleri ile İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri. Ben Fatih doğumluyum. Doğduğum yere buradan yürüme yolu kadar uzağım. Gaziosmanpaşa, Fatih Eyüp İlçesi ile iç içe geçmiştir. İstanbul’un büyüklüğünü düşündüğünüzde doğduğum yer ile şu an bulunduğumuz yer yürüme mesafesi olarak onbeş dakikadır. Ben kendimi Eyüplü sayıyorum.Çocukluğum ve gençliğimin önemli bir bölümü Eyüp İlçesinde geçti. Seçimi alacağımıza inancım tamdır. Bu günkü kalabalık beni heyecanlandırdı. İzlerinde seteği ile hep beraber iktidar olacağız. Anketlerde öndeyiz. İstanbul’da Sayın Sarıgül Kadir Beyi emekli edecektir. Bizlerde burada AKP’yi emekli edeceğiz. Türkiye’nin AKP’den kurtulmasını sağlayacağız. AKP İstanbul’u Eyüp’ü kaybettiği zaman Türkiye’yi kaybedecektir. İlk genel seçilerde de genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapacağız. Hep beraber çalışarak iktidar olacağız.”dedi

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir