Çelebioğlu çalışmalarına hız kattı

Example HTML page

Haber Merkezi-CHP Eyüp belediye başkan Adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu seçim çalışmalarına hızlı başladı.Seçim kampanyası startını geçtiğimiz günlerde verdiği kahvaltı ile başlayan Çelebioğlu bugünde partisinin belediye meclis üyesi aday adaylarına yönelik kahvaltı programı düzenledi

CHP Eyüp Belediye başkan adayı H. Selami Çelebioğlu tarafından mihmandar restoran’ta verilen kahvaltıya CHP Eyüp belediye meclis üyesi aday Adayları ile CHP İstanbul il başkana yardımcı Mehmet Diribaş ile çok sayıda partili katıldı.

Yurttaşlarımızın beklentilerini karşılamalıyız

Toplantıda ilk olarak söz alan CHP İstanbul il başkan yardımcısı Mehmet Diribaş bugün itibari ile artık içerde uzlaşmalıyız ve alanda olmalıyız örgütümüzün artık beklemeye tahammülü yok alanlarda olup bu dönemde yakaladığımız bu enerji ile yurttaşlarımızdan destek alarak Eyüp belediyesini kazanmalıyız,yurttaşlarımızın beklentilerini karşılamak adına belediyecilik yapmamız gerekmektedir;dedi.

Yolumuza kimse taş koyamaz

Daha söz alan CHP Eyüp belediye başkan adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu ise şunları söyledi;bizler bugün burada bu saatte işimizi gücümüzü bırakıp bir araya geliyorsak kimse bizim önümüze taş koyamaz demektir.
Biz bu birliği içimizde oluşturup sokakta el ele,omuz omuza,kol kola olacağız bu ikincisini düzenlediğimiz kahvaltılı sohbetlerimiz bugünden sonrada devam edecek kadınlarımız la,gençlerimizle bu seçim sürecinde hep beraber olacağız biraz öncede dediğim gibi kimse yolumuza taş koyamaz.
İl başkan yardımcımın da dediği gibi bugünden sonra Eyüp’ü karış karış dolaşarak kimin ne derdi,ne sorunu var bunların çareleri nedir,bizim belirlediğimiz sorunlar haricinde vatandaş bizden ne bekliyor bunu karşılamak için biz ne yapabilirizin derdindeyiz.Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir