CHP Akşemsettin Mahalle Temsilciliği Yerel Seçimlere Hazırlanıyor..

Cumhuriyet Hlak Partisi Akşemsettin mahalle temsilciliği yaklaşan yerel seçimler için çalışmalara başladı.
Bilgisine başvurduğumuz Akşemsettin mahalle temsilcisi Cemalettin Özkan gazetemize şunları söyledi.
Etkin Haber;Temsilciliğe atandığınız günden bugüne neler yaptınız?
Cemalettin Özkan;(Akşemsettin mah.temsilcisi)İlk önce atandığım zaman mahallemizin çalışmalarını düzenleyecek ekibimizi hazırlayıp yönetim kurulumuzu oluşturduk,buranın açık kalabilmesi için ekonomik sorunlarımız vardı yol arkadaşlarımızla birlikte bir aidat sistemi geliştirip işe başladık daha sonrasında mahallemizde bulunan üyelerimizin aidiyet lerinin olduğunu ve buranın sahibinin halk olduğunu gösterebilmek için aidat sistemi ni geliştirdik.
Bununla beraber temsilciliğimiz ekonomik anlamda bağımsızlaştırdık.Bunun neticesinded de ayakta duruyoruz ve çalışmalarımıza başladık önce sandık görevlilerimizi belirledik temsilciliğimiz hergün açık olabilmesi için nöbet listesi oluşturduk,sokak çalışmaları için partimizin de çalışmaları çok etkileyeceğini düşündüğü kılcal damar örgütlenmesini başlattık.
Üye güncelleştirmelerimize halen devam etmekteyiz,sandık larımıza sandık görevlimiz haricinde en az bir kişi olmak üzere gönüllülerimizi oluşturuyoruz.
Mahallemizin sorunlarını tesbit için komisyonlar kuruyoruz,çözüm projelerimize mahallenin tümünü katmak istiyoruz,bunun neticesindede tüm yurttaşlarımıza dokunmuş olacağımızı düşünüyoruz.
Bizi bu çalışmalarımızda yurttaşlarımızın yalnız bırakmayacağını düşünüyorum çalışmalaraımıza katılmaları konusunda üye olsun olmasın bize destek vereceklerini söyleyen insanlar olduğu içinde sevinçliyim,Akşemsettinde bir önceki seçimden daha iyi bir sonuç çıkacağını buradan sizin aracılığınızla söylemek istiyorum.
2014 yerel seçimlerinde eyüp’te belediyeyi kazanmak için daha da geniş kapsamlı çalışömalarımız olacak,onlarıda sizlerin arcılınızla buradan duyuracağız.Yurttaşlarımnız bizlere güvensin sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile mahallemizin ve eyübümüzün sorunları çözümünde neler yapacağız bizleri izlesinler.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir