Cemal Canpolat: Yenileşmeyi birlikte gerçekleştireceğiz

Example HTML page

Parti örgütü ve delegelerle bir araya gelen CHP İstanbul İl Başkan adayı Cemal Canpolat, “Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile yenileşmeyi gerçekleştireceğiz. Bu örgüt yeniden ayağa kalkacak” diye konuştu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği ‘CHP İstanbul İl Kongre Delegesi ve Örgütü buluşmasında CHP İstanbul İl Başkanı Adayı Cemal Canpolat kürsüye güçlükle ilerledi.

Kurultay’a hazırlanan CHP’de İstanbul kongresi merakla beklenirken İstanbul İl Başkanlığına aday olan Cemal Canpolat, parti örgütü ve delegelerle bir araya geldi.

Çok sayıda delege ve partilinin katıldığı buluşmada, Canpolat net mesajlar verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ‘yenileşmeyi’ gerçekleştireceklerini belirten Canpolat, “Bu örgüt yeniden ayağa kalkacak. Partinin; gençlerin ve kadınların önünü açacağız” dedi.

Canpolat, Pazartesi günü sabahtan itibaren CHP örgütünün cefakar ve vefakar üyeleri başka partilerin kapılarında işe girmek için beklemeleri son bulacak diye ifade etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka CHP PM Üyesi Hasan Efe Uyar CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Geçmiş dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mustafa Kul, CHP Ataşehir Belediye Başkanı Batal İlgezdi, CHP Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ile 20 ilçe başkanı da etkinlikte yer aldığı görüldü.

Ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı Adaylığından çekilerek Cemal Canpolat‘a destek veren Selçuk Sarıyar ve Mehmet Ali Yüksel‘de destek için gelenler arasında yer aldı

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir