Çelebioğlu’ndan Anlamlı Ziyaret

Example HTML page

selami çıkışselami çç

selami ç

selamiç.

sellami
Çelebioğlu’ndan Anlamlı Ziyaret
CHP Eyüp belediye başkan aday adayı Hüseyin Selami Çelebioğlu Sultangazi Pir Sultan Abdal derneğine anlamlı bir ziyarette bulundu.
H.Selami Çelebioğlu yaptığı ziyarette Suriye’den gelip Sultangazi cem evine sığınan mülteciler için yaptığı bu ziyaretle adından anlamlı bir şekilde söz ettirdi.
Ziyarette Hüseyin Selami Çelebioğlu’nun yanı sıra Çelebioğlu lehine çekilen Metin Ünlü, belediye meclis üyesi Bilal Karaca ve beraberindeki heyette ziyareti gerçekleştirdi.
Çelebioğlu bu ziyaret sırasında karşılayan dernek sayman Mustafa Sorhan ve Sultangazi belediye meclis üyesi aday adayı Battal Çakmak’ta ev sahibi olarak karşıladı.
Ziyarette Çelebioğlu derneğe orada kalan aileler için getirdiği battaniye, çocuk maması ve yiyecek ihtiyaçlarının bir bölümünü de karşılamış oldu.
Çelebioğlu’na bu yaptığı yardımdan dolayı teşekkürlerini sunan dernek saymanı Mustafa Sorhan dernek hakkında bilgiler verdi.
Bugüne kadar bize destek geliyordu ama bu şekilde bir destek ilk olarak gerçekleşti bunun için sizin bizde değeriniz biraz daha fazla oldu, bu destekleri her zaman siyasetçilerden bekliyoruz madem siyaset insana hizmet, bizde burada bu çalışmalarımızla hizmet vermeye çalışıyoruz ve buradan size ve tüm destek olanlara da teşekkür ediyorum, dedi.
Daha sonra konuşan Hüseyin Selami Çelebioğlu ise şunları söyledi; biz tabii’ki bu yola girdiğimiz zaman bunları düşünmüştük, ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın her zaman yanında olacağız.
Daha sonra günlük siyasi konular hakkında da konuşan Çelebioğlu ; Biz insanlığa evrensel bakıyoruz Kürdü, Türkü, Alevi’si, Sünni’si, Laz’ı Çerkez’i bizim için eşittir ve yapacağımız hizmetlerde bunu fark ettireceğiz bizim gözümüz de sadece insandır. Bugün buraya Suriye’den ve rojova’dan gelen dostlar için geldik, bugün olduğu gibi her zaman da yanlarında olacağız, insanlar birbirine destek olduğu sürece hak yolunda halk için her zaman hazırız, diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmenin ardından gelen heyet dernekte bulunanlarla vedalaşıp yeni ihtiyaç malzemeleri içinde yanlarında olacaklarının sözünü vererek ayrıldılar.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir