ÇEDEF’DE NÖBET DEĞİŞİMİ; YENİ GENEL BAŞKAN DERVİŞ ÇİÇEK SEÇİLDİ

Example HTML page

Çağdaş Erzurum Dernekler Federasyonunun, ÇEDEF 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Kongre Dİvan Başkanlığına CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi ALİ HAYDAR İŞKAR Yardımcılığına ise KADRİYE EREN ve ŞEHRİBAN TELEK Kongre üyelerini oylarıyla, oy birliği ile seçildiler.

Kongre pandemi dolayısıyla hijyen, maske ve mesafe kurallarına göre yapıldı.

ÇEDEF 3. Olağan Kongre Divan Başkanı Ali Haydar İşkar kongre üyelerine hitaben kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

İşkar; kurucusu olduğum değerli ÇEDEF Kongre üyelerine beni ve arkadaşlarımı 3 Olağan kongremizi yönetme sorumluluğuna ve onuruna layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Kongremiz Barış ve Kardeşlik teması üzerine oluşmuştur. Kongremize başarılar dilerim dedi.

Konuşmanın ardından Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyetin kuruluşunda emeği olan silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 Dakikalık saygı duruşunda bulunuldu akabinde istiklal Marşı okundu.

Hesap ve Faaliyet raporlarının onaylanmasının ardından konuşmalara geçildi.

İlk konuşmayı ÇEDEF Kurucu Üyesi aynı zaman da 2 dönemdir başkanlığını büyük bir başarıyla yürüten  ALİ TURAN yaptı.

Ali Turan konuşmasın da; Sayın divan ÇEDEF’imizin değerli kongre üyeleri sevgili katılımcılar herkesi sevgile saygıyla selamlarım Öncelikle Erzurum dernekleriyle bir araya gelerek zorlu bir sürecin ardından meşakkatli yolları geçerek İstanbul da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimizin güzide kuruluşu olan ÇEDEF’i bu günlere sizlerle birlikte taşımaktan büyük keyifle onur duydum emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ederim.  3. Olağan Kongremize çalışmaların da başarılar dilerim dedi.

Hepimiz biliyoruz ki ‘’Ülkemizi ve Dünyamızı saran koronavirüs salgınıyla karşı karşıyayız bu nedenle konuşmamı uzun tutmayacağım hemşerilerimizi tehlikeye atmamak için bu güne kadar yapmış olduğumuz tüm çalışmalar zaten şeffaflık ilkesi doğrultusun da yapıldığı için anlatmaya da ihtiyaç yok zaten dedi.

Ali Turan konuşmasına şu ifadelerle devam etti;

2 Dönemdir büyük bir onurla yürüttüğüm ÇDEF Genel Başkanlığını bu gün burada Barış ve Kardeşlik temasıyla yaptığımız 3 Olağan genel kurulumuzda Derviş Çiçek ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza hizmet nöbetimizi devredeceğiz. Ben sahsım adına bu güne kadar yapmış olduğum çalışmalarda olduğu gibi, hizmet görevini devir ettiğimiz arkadaşlarla çalışmalara devam edeceğim öncelikle burada bunun sözünü kongremize vermiş olayım, herkese saygılar ve sevgiler sunarım diyerek sözlerini bitirdi.

İkinci Konuşmayı yapan ye ÇEDEF Genel Başkan Adayı Derviş ÇİÇEK konuşmasın da şu ifadelere yer verdi; Sayın divan sevgili Genel Başkanım ÇEDEF’in değerli kongre üyeleri ve sevgili katılımcılar 3. Olağan genel kurulumuza hoş geldiniz hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Kongremizin Barış dostluk ve kardeşlik teması doğrultusun da İstanbul da Yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Öncelikle bu kutsal hizmet yarışı bayrağını yukarı taşıyarak bizlere ulaştıran sevgili Genel Başkanımız ALİ TURAN’a ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Sevgili Genel Başkanım ÇEDEF’inmizin değerli kongre üyeleri sizlerle birlikte büyük bir dayanışma duygusuyla devrettiğiniz bu hizmet bayrağını onurla yeni arkadaşlarımıza ulaştıracağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Sevgili genel başkanımızın da dediği gibi Pandemi koşulların da hemşehrilerimizi ve değerli katılımcıları riske atmamak için çok uzun konuşmayacağım, bundan sonraki yapacağımız çalışmaların konuşması doğası gereği daha uygun olur düşüncesi içindeyim. 3 Olağan kongremize çalışmalarında başarılar dilerim diyerek sözlerini bitirdi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi, 3 Olağan genel kurulda başka liste olmadığından tek listeyle gidilen seçimlerde Derviş Çiçek ve Yönetim Kurulu Kongre üyelerinin oylarıyla, oy birliğiyle seçildiler.

ÇAĞDAŞ ERZURUM DERNEKLERİ FEDERASYONU YENİ GENEL BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU.

ASİL ÜYELER                       

  1. Genel Başkan: DERVİŞ ÇİÇEK
  2. Yönetim Kurulu Üyesi: SERKAN İŞKAR
  3. Yönetim Kurulu Üyesi: SEVİM KAYAALP
  4. Yönetim Kurulu Üyesi:  BAHİRE GÖZELER
  5. Yönetim Kurulu Üyesi: ELÇİN İMRE
  6. Yönetim Kurulu Üyesi: BAKİL YILDIZ
  7. Yönetim Kurulu Üyesi: TUNCAY AKTAŞ
  8. Yönetim Kurulu Üyesi: DENİZ MERTOĞLU
  9. Yönetim Kurulu Üyesi: HASAN ATİLA
  10. Yönetim Kurulu Üyesi: TARIK DURMAZ
  11. Yönetim Kurulu Üyesi: HÜSEYİN TAŞA
  12. Yönetim Kurulu Üyesi: ERDAL AYDOĞDU
  13. Yönetim Kurulu Üyesi: YÜKSEL GÜZEL
  14. Yönetim Kurulu Üyesi: TEKİN TUNÇ
  15. Yönetim Kurulu Üyesi: YUSUF MERTOĞLU
Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir