Boşnak Böreği’nin ve Sütlü tatlının yeni adresi; Balkan Börek ve Tatlı

Boşnak Böreği’nin ve Sütlü tatlının yeni adresi; Balkan Börek ve Tatlı…

Balkan Börek, 2020 yılında bir aile şirketi olarak İbrahim Yıldırım tarafından kurulmuştur.

Hijyen ortamına önem veren Balkan Börek ve Tatlı eğitimli personeli ile lezzetleri müşterilerine sunmakta olup işletmesi ise İbrahim Yıldırım ve Cem Sevindi tarafından yapılmaktadır.

Eşsiz lezzetlere sahip olan Balkan Börek ve Tatlı’nın başka bir yerde şubesi bulunmamaktadır. Taklitlerden sakınılmasını özellikle önerilmektedir.

Gazetemiz Haber Etkin’e konuşan İşletme sahibi İbrahim Yıldırım ve İşletme Müdürü Cem Sevindi çeşitlerimiz ile değerli müşterilerimize doyumsuz bir lezzet sunarak hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Boşnak böreği ile başlayan hizmetimize Sütlü Tatlıları da ekleyerek lezzet çeşidi yelpazemizi oldukça genişletmiş bulunmaktayız. Boşnak Börek çeşitlerimizde eşsiz lezzet ve tadı unutmayarak bizi tercih eden değerli müşterilerimizin Sütlü tatlılarda da aynı duyguyu yaşayacaklarına inanıyoruz ve ürünlerimize güveniyoruz.

BALKAN BÖREK VE TATLI: Düğün, nişan, kına, davet, parti, toplantı ve mevlüt gibi tüm organizasyonlarınıza börek ve tatlı çeşitleri ile HİZMETİ VERMEKTEDİR.

İstanbul genelinde hizmetimiz ile siz değerli müşterilerimize tadı unutulmayacak lezzetler sunmaktan mutluluk duyuyoruz dedi.

İstanbul, Eyüpsultan Alibeyköy de Tramvay durağını karşısında bulunan Mısır anıtına paralel bir noktada bulunan BALKAN BÖREK VE TATLI siz değerli müşterilerini beklemektedir.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir