Bölgemizin Sevilen İş ve Siyaset İnsanı Ferzan Özer’in Kardeşi Ferhan Özer dualarla sonsuzluğu uğurlandı

Example HTML page

Bölgemizin Sevilen İş ve Siyaset İnsanı Ferzan Özer’in Kardeşi Ferhan Özer dualarla sonsuzluğu uğurlandı

Önceki gün vefat eden bölgemizin güler yüzlü hayırsever sevilen iş ve siyaset insanı, 2014 CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı ve CHP 38 Kongre İl Delegesi Ferzan Özer’in kardeşi Ferhan Özer  Ailesinin ve sevenlerinin dualarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

Merhum Ferhan özer’in uğurlamasına Aile bireylerinin yanın sıra Önceki Dönem İçişleri Bakanı ve İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, önceki dönem CHP İstanbul Milletvekili Memet Sevigen, önceki dönem CHP İstanbul Millet Vekili Turan Aydoğan, önceki dönem CHP İstanbul Millet Vekili Birgül Tamaylıgil, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultan Belediye Başkanı Yardımcısı Cevdet Yıldız, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Hatice Gürbulak, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Zülfü Çakar, CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Polat, İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldırım, CHP Önceki dönem İlçe Başkanı Safi Karayalçın, CHP önceki dönem İlçe Başkanı Ahmet Kartalkanat, CHP önceki Dönem İlçe Başkanı ve şimdiki İl Başkan Yardımcısı Memet Sevim, CHP İkinci Bölge Milletvekili Adayı Av. Özgür Nemutlu, CHP Bakırköy Yerel Yönetimlerden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kutlu, Bakırköy Belediye Başkanı Yardımcısı Cavit Ganiç, CHP 2019 Belediye Başkanı adayı Emel Bilenoğlu, olmak üzere Eyüpsultan İlçesi Mahalle Muhtarları, STK Başkanları ve Yöneticileri, Siyasi Parti temsilcileri ve sevenleri katıldı.

”FERZAN ÖZER’DEN ACISINI PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKKÜR”

Okunulan duaların ardından kısa bir konuşma yapan Ferzan Özer; 173 yıllık Eyüplü olmaktan onur duyduğunu söyleyerek havanın sıcaklığına kendisini yalnız bırakmayarak acısını paylaşan herkese teşekkür etti.

Ferhan Özer yaklaşık üç yıl önce yakalandığı Covit 19 hastalığından dolayı gördüğü tedavilerde organların zamanla işlevini kaybettiği sonunda da iflas ederek vefat ettiği öğrenildi.

Merhum Ferhan Özer’in cenazesi kılınan cenaze namazının ve duaların ardından, Ferzan Özer‘in taziyede bulunan herkese teşekkür ettiği konuşmasından sonra Eyüpsultan Hazretleri’nin türbesine götürülerek burada da dulalar edildi.

Türbenin önünde yapılan duaların ardından Merhum Fehan Özer Eyüpsultan Mezarlığında bulunan  Aile Kabristanında yapılan dualarla sonsuzluğa uğurlandı.

Haber Etkin Ailesi olarak bir kez daha merhum Ferhan Özer‘e Allahtan Rahmet diler, başta Sevgili Ferzan Özer yoldaş olmak üzere tüm Özer Ailesi bireylerine baş salığı ve sabırlar dileriz. Allah mekanını cennet eylesin amin.

”Merhum Ferhan Özer’in uğurlamasına çelenk ve çiçek gönderenler”

”CENAZE TÖRENİNDEN KARAELER”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir