Binali Yıldırım’dan Ekrem İmamoğlu açıklaması

Example HTML page

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım,”Diğer ittifakın adayı Ekrem İmamoğlu. Kendisine hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum” dedi.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu hakkında “Şu ana kadar partiler tarafından açıklanan iki aday var birisi cumhur ittifakının diğeri de diğer ittifakın adayı Ekrem İmamoğlu. Kendisine hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu. Yerel seçimle ilgili bir açıklama daha yapan Yıldırım, “İnşallah 31 Aralık akşamı itibariyle 39 ilçe artı büyükşehir olarak aziz İstanbulluların güveni ve teveccühünü kazanmış biçimde İstanbul’un geleceği için Bismillah deyip başlarız.” dedi.

Yıldırım, faytonlarla ilgili soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

“Hayvanlar da canlıdır. onların hakkını hukukunu korumak insanlar olarak bizim görevimizdir. Hayvanların bu şekilde ticari amaçlı kullanılmasını tasvip etmiyoruz uygun bulmuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın faytonlarla ilgili oradaki atlarla ilgili o gün söylediklerinin arkasındayız. Esnafla faytoncularla konuşup bu rezilliğe bir son vereceğiz. Her şey para demek değil. “

BAYKAL AÇIKLAMASI

CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal’ı ziyaret ettiğini söyleyen Yıldırım, “Zihinsel fonksiyonları yerinde. Çok moralli buldum. Çok güzel karşıladı. kendisine acil şifalar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir