Beşiktaş Futbol Okulu Karadolap’ta

 

 

Beşiktaş JK Karadolap Futbol Okulu açıldı.BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak Denetiminde olan okul,Teknik direktör Özgür Göynü Yönetiminde Karadolap spor tesislerinde

Beşiktaş Futbol Okulu Karadolap’ta (5)

Uzman Antrenörler nezaretinde faaliyetlerine başladı. 06-15 Yaş gruplarında 12 ay boyunca eğitim verilecek futbol okulunda,öncelikli amaç spor’a faydalı nesiller yetişmesi olacak. Teknik Heyet sorumlusu Özgür Göynü haber sitemize kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi;”Hedeflerinin Beşiktaş Özkaynak Düzenine yetenekli sporcular kazandırmak ve resmi futbol okulları arasında iyi bir yerde yer almak olduğunu belirterek, Bundan sonra kulübe bağlı olarak daha akademik ve daha profesyonel anlayışla öğrencilerimize hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Beşiktaş Futbol Okulu Karadolap’ta (1)

Göynü sözlerinin devamında;”Beşiktaş Futbol Okulu’nu uzun uğraşlardan sonra Karadolap mahallemize getirmenin gururunu, sevincini yaşadıklarını belirten Özgür Göynü bu süreçte kendisinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Karadolap Mahallesi Muhtarı Ali Ekber Binici ,Karadolap Spor Kulübü Yönetim Kuruluna ve tüm tesis çalışanlarına,bölge halkına sonsuz teşekkürlerini ileterek “Genç yaştaki sporcu kardeşlerimizin başta saygılı, temel değerlerimize bağlı ahlaklı birer birey ve sporcu olabilmesi için değerli eğitmenlerimizle ile birlikte çok kısa sürede genç yıldızlar yetiştireceğimize inanıyoruz.” Dedi.

Beşiktaş Futbol Okulu Karadolap’ta (2)

Karadolapspor Tesisleri’nde eğitim vermeye başlayan Beşiktaş Futbol Okulu için kayıtların başladığını kaydeden Göynü; şunları söyledi: “ Okulumuza 6-15 yaş grubu çocuklarımız kayıt yaptırabilecek. Çalışmalar sporcu sayısına göre ayarlanacak. Okulumuzda sadece futbolu öğretmeyeceğiz. Adı üstünde eğitim veren okul olacak burası. Çocuklarımız burada oturmasını kalkmasını, ikili ilişkileri, beslenmeyi, sosyal ilişkileri, insani değerleri, toplumsal değerleri öğrenecekler. Okulumuzda çocukların her yönüyle ilgileneceğiz. Ülke futboluna Karadolap’tan başarılı, genç kartallar çıkaracağız. Okulumuza çocuklarını kaydettirmek isteyen ailelerin kayıt için sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet resim getirmeleri yeterlidir.”dedi.

Beşiktaş Futbol Okulu Karadolap’ta (3) Beşiktaş Futbol Okulu Karadolap’ta (4)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir