Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen:“Bu şehrin kanı damarında deli akan gençlere ihtiyacı var”

Example HTML page

Gençlere seslenen CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen: “Bu şehrin kanı damarında deli akan gençlere ihtiyacı var”

CHP Eyüpsultan Gençlik Kolları üyeleri ve destekçilerinden oluşan yaklaşık 250 gence hitap eden Dr. Mithat Bülent Özmen, “Ben sizden kendim için bir şey istemiyorum. Ben sizin lideriniz değil ancak yol gösteren Ağabeyiniz olabilirim. Çünkü asıl liderler sizlersiniz.

Kendi kaderinizi kendiniz tayin edin. Bugününüze sahip çıkın ki yarınlarınız olabilsin.

Sizden kendiniz için koşmanızı, ama yalnızca 2 aylık bir seçim maratonu için değil, 2 ay + 5 yıl için koşmanızı istiyorum. Çünkü bu şehrin size 31 Mart’a kadar değil, asıl ondan sonra ihtiyacı var. O beş yıl, sizin 5 yılınız olacak. Bu kapıdan çıktığınızda ilk hedefiniz Eyüpsultan olsun…” diye konuştu.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen bugün, CHP Eyüpsultan Gençlik Kolları üyeleri ve adaylığını destekleyen Eyüpsultanlı gençlerle bir araya geldi. Millenium İstanbul Golden Horn Hotel’de düzenlenen kahvaltı organizasyonunda, salonu dolduran yaklaşık 250 gence hitap eden Dr. Özmen, “Eyüpsultan’ımızı, Mithat Bülent Özmen değil; bu salonu dolduran gençler alacak” dedi.

“Tarihin kaderini, bireyler değiştirir. Eyüpsultan’ın da son 30 yıldır değişmeyi bekleyen kaderini sizler değiştireceksiniz” diye konuşan Dr. Mithat Bülent Özmen, şunları söyledi: “Gençler yarınlarımızdır diyoruz, oysa bu doğru değil. ‘Yarın onlarındır’ diye onların elinden bugünlerini alamayız.

Genç arkadaşlarım, bugününüze sahip çıkın ki yarınlarınız olabilsin. Ben sizden kendim için bir şey istemiyorum. Ben sizin lideriniz değil ancak size yol gösteren bir ağabeyiniz olabilirim.

Çünkü asıl liderler sizlersiniz. Kendi kaderinizi kendiniz tayin edin.

Sizden benim için değil, kendiniz için koşmanızı ama yalnızca 2 aylık bir seçim maratonu için değil; 2 ay + 5 yıl için koşmanızı istiyorum. Bu şehrin kanı damarında deli akan gençlerine ihtiyacı var ama 31 Mart’a kadar değil, asıl ondan sonraki 5 yılda ihtiyacı var. O beş yıl işte siz gençlerin 5 yılı sonra 10 yılı olacak. Partimizi bugün olduğu yerden alıp, daha iyiye götürecek olan sizlersiniz. Bu kapıdan çıktığınızda ilk hedefiniz Eyüpsultan olsun…”

Konuşması sıklıkla alkışlarla kesilen Dr. Özmen’in yanı sıra CHP İl Başkan Yardımcısı Ali Ekber Cömert, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş,  CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara,  da gençlere coşkulu konuşmalar gerçekleştirdi.

Başkan Doğan Sarıtaş yapmış olduğu kısa selamlama konuşmasında: Bu gün burada siyasete başladığım yıllar geçti gözlerimden bir filim şeridi gibi. Ben de sizler gibi mücadele azmiyle tırmanarak çıktım bu merdivenleri. Öyle bir mücadele edin ki bizde gönül rahatlılığıyla bu sıraları siz kardeşlerime, yol arkadaşlarımıza teslim edelim. 31 Mart 2024’de Eyüpsultan da zafer bizim olacaktır. İstanbul’da yeniden Ekrem İmamoğlu Başkanımızı ve Eyüpsultan da Başkanımız Dr. Mithat Bülent Özmen ile CHP’mizin bayrağını dalgalandıracağız. Buna tüm içtenliğimle inanıyorum. Yolunuz, yolumuz açık olsun. Tam Yol İleri dedi.

 ‘’İNANIYORUM Kİ BİZ KAZANACAĞIZ’’

CHP Eyüpsultan Geçlik Kolu Başkanı Tolga Ustabaş‘da yapmış olduğu konuşmasında: İstanbul tarihinin en önemli parçası olan Eyüpsultan ilçesi, Anadolu’nun gömülü tarihinin yattığı yerdir. İslam dünyası için yüzyıllardır kutsallığını koruyan, farklı gönüllerden yükselen onca dileğin birleştiği bu gök kubbede dayanışmayı büyüterek, birlik ve beraberliğimiz için siz Eyüpsultan’lı genç arkadaşlarımızla bu kahvaltıyı gerçekleştirdik. Davetimize omuz verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim dedi.

Ustabaş sözlerine şu ifadelerle devam etti:

İstanbul seçmeninin oyunu alarak 25 yıllık makus talihimizi yenen Ekrem İmamoğlu’nun ardından sıra adaylığı açıklandığı an itibariyle heyecanı özverisi duruşu ve azmiyle biz gençlere örnek olan içimizdeki heyecanı daha da çok arttıran kıymetli Başkanımız Dr. Mithat Bülent Özmen önderliğinde Eyüpsultan’da CHP bayrağını dalgalandıracağız hep birlikte.

Genç arkadaşlarım hayalimiz, endişelerimiz, kaygılarımız aynı, aynı yollara başvurduk, aynı yollardan geçtik kimimiz yıldı kimimiz mücadelesini devam ettirtti.

‘’ARTIK 30 YILLIK ÖZLEMİ BİTİRME VAKTİ’’

Artık zaman 30 yıllık özlemi birlikte dindirme vaktidir.

Genç kardeşlerim yarınımıza sahip çıkmak için harekete geçiyoruz. Gün hayallerimizi gerçekleştirmek için sahaya inme günüdür.

Biz Gençler bu memleketin yok sayılan bireyleri değil, sokakların ve sahaların asıl sahipleriyiz. Bizim olanı alma vakti gelmiştir. Ülkemizin temel taşı olan gençlerimizin söylem üretme vakti işte tam da şuandır.

“Gençler, vatanın bütün ümit ve istikbali size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. Başımıza neler örülmek istendiği ve nasıl mukavemet ettiğimiz ve daha doğrusu milletin arzu ve emellerine uyarak ve onun yardımıyla nasıl çalıştığımız görülmeli ve gelecek kuşaklar için ibret uyanıklığı gerektirilmelidir. Zaten her şey unutulur. Fakat biz her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki hiçbir şeyi unutmayacaktır. Geleceğin ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençlikledir. Diyen Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün gençliğe olan güveni ve inancıyla; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun dediği gibi ‘’Heyecanımız yüksek gençliğimiz var, biz adalete susamış demokrasiye inancı tam Türk Gençleriyiz’’ : ve ‘’Ben sırtımı gençlere yaslıyorum, tüm enerjimi onların gözlerinden, yüreğinden alıyorum diyen Dr. Mithat Bülent Özmen’in yanında yürüyeceğiz 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde İstanbul da bir kez daha ve Eyüpsultan da zafer bizim olacak. İnanıyorum ki biz kazanacağız.

Başkanımız Dr. Mithat Bülent Özmen Eyüpsultan’a çok yakışacak.

İstanbul da oldu, Eyüpsultan’da da Her Şey Çok Güzel Olacak dedi.

İyi ki varsınız. ‘’İyi ki Gençler Var’’ sizleri seviyorum bizlere verdiğiniz güç için teşekkür ediyor, yüreğinizden öpüyorum ve cesaretiniz için hepinizi kutluyorum dedi.

Toplantıya ayrıca İstanbul CHP il Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcıları Elif Göksu, Can Altıntaş, Melis Asya Bozali ve Melek Gider, Gençlik Kolları İl Sekreteri Tuğçe Boran ve CHP Eyüpsultan İlçe Gençlik Kolu Yöneticileri, Çağdaş Erzurumlular Federasyonu (ÇEDEF) Gençlik Kolu, ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu STK’ların Gençlik kolları da katıldı.

Konuşmaların ardından gençler, Dr. Özmen ile toplu fotoğraf çektirdi.

Dr. Özmen, programında daha sonra sırasıyla Kemerburgaz Meydanı’ndaki “100. Yıl Kemerburgaz Mübadili Anma” etkinliği, Alibeyköy Kapalı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaş ziyaretleri,  Son olarak Alibeyköy Merkez’de mahallesinde bulunan Alibeyköy Balkanlılar Kültür merkezinde, Arif Balta için düzenlenen Mevlide katıldı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir