Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen: ”Eyüpsultan’ın kırsal mahallelerde gönülleri fethetti”

Example HTML page

CHP Belediye Başkanı adayı Mithat Bülent Özmen önceki gün Kemer Burgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mhalle muhtarları ve Göktürk Merkez Mahalle Muhtarını ziyaret etmişti.

Başkan Dr. Özmen’in bu günkü çalışmalarına CHP Eyüpsultan İlçe Sekreteri Esra İnci Filizkıran, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zülfü Çakar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyeleri Filiz Gökçe ve Nilgün Esentepe, CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adayı Yeşim Tekteşlı, Eski Göktürk Belediyesinin efsane Başkanı Mustafa Gül’ün oğlu, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Üyesi Aday Adayı Fırat Gül ve çok sayıda partililer eşlik ettiler.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen, bugünkü ilk olarak odayeri Mahallesine gerçekleştirdi. Odayeri Mahalle muhtarı Cihan Şimşek’i ziyaret edeceğini öğrenen Odayer Mahalleli kadınlar buraya akın etti. Daha ilk ziyaretinde Başkan Dr. Özmen Odayerlilerin gönlünü fethetti bir süre sohbet eden akabinde de günün anısına resim çekimi yapıldı. Odayeri Muhtarı Cihan Şimşek’le mahallenin sorunlarını konuşup notlarını aldı. Sıcak sohbeti ve güzel misafirperverliğinden ötürü Muhtar Cihan Şimşek’e teşekkür ederek ayrıldı

Başkan Dr. Özmen, Ağaçlı Mahalle Muhtarı Cemil Yiğit Hekimoğlu ile olan randevusunu gerçekleştirmek üzere yola çıktı.

Burada kendisini Ağaçlı Mahallesi Muhtarı Cemil Yiğit Hekimoğlu’nu karşıladı. İçilen çayla birlikte Başkan Dr. Özmen sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

İGDAŞ Genel müdürlüğü döneminde birçok kırsal mahallede olduğu gibi geçen yıl doğal gaza kavuşturduğu Ağaçlı Mahallesinin değerli muhtarı Hekimoğlu ile var olan sorunları konuşup notlarını aldı. Sorunları birlikte çözme sözü veren Başkan Dr. Özmen günün anısına resim çekimi yaparak sıcak sohbeti ve misafirperverliği için teşekkür ederek buradan ayrıldı.

Sonraki randevusu için yola Çıkan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen Akpınar Mahallesi Muhtarlığına geçti. Burada yine kendisini Muhtar Ali Genç Karşıladı.

Misafirlerine bişi ve çay ikramı gerçekleştiren Ali Genç ile Akpınar Mahallesinin sorunlarına ilişkin bir süre sohbet ederek notlarını alan Dr. Özmen tüm sorunları bölgenin paydaşları ile birlikte çözme sözü verdi. Akabinde günün anısına çekilen resimlerin ardından buradaki çalışmalarını bitirdi.

Günün 20 saatini çalışarak geçiren Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen hane halkı ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere diğer randevularına gitti.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir