Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen: 1 Nisan’da değişimin zaferini, bayramını bu meydanda hep birlikte kutlayacağız…

Example HTML page

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen: Allah’ın izniyle, sizlerin de desteği ile 1 Nisan’da değişimin zaferini, bayramını bu meydanda birlikte kutlayacağız…

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Özmen 31 Mart 2024 Yerel Seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Yağmurlu bir 19 Şubat akşamı saat 21.00’da Eyüpsultan’ın kırsal mahallelerinden Akpınar halk buluşmasını gerçekleştirdi.

Mahallenin hemen girişinde Akpınarlı gençlerce yakılan meşaleler eşliğinde karşılanan Başkan Dr. Özmen, Akpınar meydanını dolduran kalabalıktan konuşma yapacağı alana güçlükle erişebildi. Yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen’in Akpınar Mahallesi halk buluşmasına CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın yanı sıra Önceki Dönem CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Memet Sevim, Eyüpsultan’da Ülkücü camianın sevilen akillerinden Ahmet Ali İnce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen‘e desteğini açıklayarakn İlçe Başkanlığı’ndan ve İyi Parti Üyeliğinden istifa eden, İYİ Parti Önceki Dönem İlçe Başkanı Hatice Gürbulak, CHP Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi adayları da eşlik ettiler.

Toplanan kalabalık kahveye sığmadı, Akpınar köy meydanını da doldurdu.

Buluşmanın sunumunu gerçekleştiren Mehmet Sevim konuşmasını yapmak üzere Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen’i davet etti.

‘’MAHİRİN VE ARKADAŞLARININ TALEBİ BAŞKAN ÖZMEN’İN İLK İCRAATI OLACAK’’

Başkan Dr. Özmen kalabalığı selamladığı konuşmasına öğrenci Mahir’in kendisinin ve arkadaşlarının taleplerini içeren metnini, Mahir’i de yanına çağırarak okuyarak başladı.

Özmen, “Son derece kısa sürede gerçekleştirilebilecek bu taleplerin bugüne kadar gerçekleştirilememesine öncelikle çok üzüldüm Mahir ve arkadaşlarının hakkı olan bu talepleri Cumhuriyetimiz’in ikinci yüz yılında hala konuşuluyor olması beni yaralaya, üzen acı bir durum.

Mahir ve arkadaşları ne istiyor? Okulda süt dağıtılmasını, oyun alanı, park ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı merkezler, kütüphane ve dershane, araştırma yaparak derslerini yapmak için tablet ve internet… Sevgili Mahir, arkadaşlarına da müjdeyi verebilirsin sana ve arkadaşlarına sözüm, göreve gelmem halinde 1 Nisan’dan itibaren ilk mesaim, işim sizlerin hakkı olan bu taleplerinizden başlayacağım” dedi.

‘’AKPINAR AYDINLIĞA KAVUŞACAK, EYÜPSULTAN AYDINLIĞA KAVUŞACAK’’

“Sevgili Akpınarlılar, 21’inci yüzyılda buraya zifiri karanlık bir yoldan geldik, sokak lambaları yok, olmadığı içinde yanmıyor. Kadim kentimiz İstanbul’un kalbi Olan EYÜPSULTAN’ın bir köşesinde unutulmuş terk edilmiş.

İGDAŞ Genel Müdürü olarak görevde olduğum dönem AKPINAR Mahallemiz’in doğalgaz ihtiyacını yatırım planlamasına alan birisiyim, süreci takip ediyorum, Bakanlık yazışma süreci için de elimden gelen her şeyi 1 Nisan’da mührü elime alır almaz gerekenleri yapacağım ve Akpınar halkının hakkı olan doğalgaza kavuşturacağım.”

‘’İMAR SORUNUNU OTURUP HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’’

Muhtar Ali Genç’in imar sorununu hatırlatması üzerine sorunu Muhtar Genç’ten dinleyen Başkan Dr. Özmen, “Artık EYÜPSULTAN Mahalleri’nin iki muhtarı var, her mahallemizin ikinci muhtarı ben Dr. Mithat Bülent Özmen olacak yani muhtarınız kadar sizlere yakın olacağım, burada birlikte oturacağız, kimseyi mağdur etmeden imar sorununu da birlikte çözeceğiz.” dedi.

‘’SAHİLLERİMİZİ GENÇLERİMİZE AÇACAĞIZ, İSTİHDAM YARATACAĞIZ’’

“Bu denli sahili, denizi olan güzide bir yer ihmal edilmiş, değerlendirilememiş, sahillerimizi turizme açacağız, tarım ve hayvancılığı geliştirerek gençlerimize iş imkanı yaratarak istihdamı sağlayacağız. Akpınar Eyüpsultan’ın marka mahallelerinden biri olacak.”

‘’SAĞLIK HİZMETİ HER VATANDAŞIN HAKKI’’

Bir vatandaşın “Sağlık ocağımız var, içinde iğne yapacak hemşire bile yok. İki kızım hemşire, Şişli’de çalışıyorlar. Burada çalışsa da hem milletin yarasına merhem olsa hem de çalışsa” diye seslenmesi üzerine Dr. Mithat Bülent Özmen, “Sağlık hizmeti her vatandaşın hakkı, sizlerin de hakkı, burada sizlere ikinci sözüm olsun, gerekiyorsa biz istihdam ederek bu sorunu ivedilikle çözeceğim” dedi.

‘’BU İLGİ, SEVGİ KAZANDIĞIMIZIN GÖSTERGESİ’’

Dr. Mithat Bülent Özmen, “Sevgili Akpınarlılar, değerli Eyüpsultanlılar; biz aday olduğumuz andan itibaren adım adım, karış karış Eyüpsultan’ı dolaşıp dertlerini dinliyoruz. Gördüğümüz ilgi o kadar çok yüksek ki, herkes değişimi o kadar istiyor ki ‘Artık yeter, artık yeter, artık değişsin, artık değişsin’ diyorlar. 31 Mart’ta sandıkta desteğinizi istiyorum, Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı burada hep beraber değişimin zaferini, bu bayramı hep birlikte kutlayacağız. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!” sözleriyle konuşmasını bitirdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir