Bahçeli, Yenikapı’daki ‘israf sergisi’nden rahatsız oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tamamı ihtiyaç fazlası olan araçları sergilemesinden rahatsız oldu. Konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan Bahçeli, “Yenikapı’ya otomobil sergisi açacak kadar çıldıran kırık sandalyeliler nereye varmak istemektedir?” dedi.

Açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Bahçeli, “CHP Genel Başkanı, Türkiye yönetilmiyor, savruluyor iddiasındadır. Aslında kendisi savruluyor” ifadelerini kullandı.

“CHP emperyalizmin gece bekçisidir” iddiasında bulunan iktidarın küçük ortağı MHP’nin genel başkanı, “Kandil CHP’ye arka çıktıkça kirli çamaşırlar birer birer ortaya saçılmaktadır” dedi. Bahçeli, şöyle devam etti: “Türk milletine kafa tutmanın akıbeti kafanın kopmasıdır, terör örgütünü bekleyen son da budur. CHP yönetimi de terör örgütüyle ortaklığından bir an önce vazgeçmelidir.”

Konuşmasında Cumhur İttifakı mesajı da veren Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nı siyasi hesap yapmadan, inançla ve samimiyetle yaşatacağız” diye konuştu.

Bahçeli, yeni parti girişimlerine ilişkin ise şunları söyledi:

“Partisinden istifasıyla tıynetine ve kulağına fısıldanan gizli gündeme uygun olanı yapan Serok Ahmet, ikide bir başını kaldıran ve geçmişte kozmik odayı kozmetik odaya çevirip FETÖ’yü buraya sokan şahıs, ne yapsa boş ne söylese boşunadır. Yeni sistemin henüz bir yılı dolmuştur. Zaman içinde aksayan yönleri, eksik kalan tarafları ortak akılla düzeltilebilecektir. Hiç kimse felaket tellallığı yapmasın. Hiç kimse kötümserlik aşılamaya tevessül etmesin. Parlamenter sistemin ağırlıkları tasfiye edilmiş, dezavantajları onarılmış, siyasi ve ahlaki kucaklaşma dönemi başlamıştır.”

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir