Atatürk Mahallesi Halk Meclisi’nde Hizmetler Anlatıldı…

Example HTML page

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ta, tamamlanan ve yapımı devam eden hizmet projelerinin anlatıldığı “Atatürk Mahallesi Halk Meclisi” temalı yemek programında projelerini görsel bir şekilde Atatürk mahallesi halkına anlattı.
Programa yüzlerce Esenyurt Atatürk Mahallesi sakini yanı sıra, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları ve birim müdürleri de katılım sağladı.

Atatürk Mahallesinde bulunan Kayra düğün salonunda yapılan programda Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; bitmiş, yapımı devam eden ve henüz proje aşamasındaki hizmetlerden bahsetti.

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Büyük bir köyü modern bir kent yaptık”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçenin köy halinden, belde dönemi ve 2004 yılından bu gerçekleşen büyük değişimi ile Esenyurt ’ta yapımı tamamlanan hizmetleri karşılaştırıldı.
Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, alt yapı, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanlar, prestij cadde ve sokaklar, devasa parkların kolay olmadığını büyük bir köyü modern ve yaşanabilir bir kent haline getirdiklerini söyledi. Esenyurt dışında, Türkiye’nin farklı il ve ilçelerine de Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan yardım ve destekleri “Edirne’den Kars’a ihtiyacı olan insanlarımıza elimizi uzattık” dedi. Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Esenyurt artık cazibe merkezi oldu. Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin gereksinim duydukları şeyleri başka yerlerde aramalarına gerek kalmamıştır.” dedi.
Esenyurttaki caddelerin daha yaşanılır olduğunu gören vatandaşlar, yapılan hizmetleri ayakta alkışladılar.

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yeni yapılacak olan projelerin müjdesini verdi
Hizmetlerini birebir Atatürk Mahallesi sakinlerine görsel rapor şeklinde sunan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt’ ta bugüne kadar yapılan hizmetlerin yanı sıra yeni projelerinde müjdesini verdi.
Atatürk Mahallesinde halk meclisi toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yanında, belediye başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri de hazır bulundu.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun hizmetlerini görsel sunumunu alkışlayan Atatürk Mahallesi sakinleri soru ve temennilerini ileterek, hizmetlerinden dolayı mahalle halkı adına Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na plaket ve işlemeli seccade takdim edildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir