Amasya Gökdereliler Gece de Bir Araya geldi…

Example HTML page

Amasya Gökdere köyü kuruluşu münasabeti ile yapılan dayanışma gecesine çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler arasında CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin,Haluk Eyidoğan,CHP Amasya milletvekili Ramis Topal,İstanbul bağımsız milletvekili Levent Tüzel,ÖDP Genel Başkanı Alper Taş,CHP Eyüp ilçe başkanı,CHP Eyüp yönetim kurulu üyeleri Cahit Ataker,Halit Karaman,Hasan Arslankılıç,CHP il yönetim kurulu üyesi Mustafa Ataş,CHP Eyüp belediye meclis üyeleri Memet Sevim,Yaşar Durmuş,Haydar Parlak,Bilal Karaca,Cemal Bozdemir,İl Genel Meclis üyeleri Murat Çelik ve Kenan Kaplan,CHP Eyüp 2009 adayı ve eski ilçe başkanı Ali Galip Mamal,SUSER’in emekliGenel müdürü Mehmet Eraslan,Kağıthane belediye başkanı Fazlı Kılıç,ÖDP ve EMEP ilçe başkanları da geceye katılan davetliler arasında idi.

CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel Tekin gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi;Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan Gökderelileri bir araya toplayan ve bu muhteşem geceye ev sahipliği yapan herkese teşekkür etti. Tekin konuşmasında her zaman halkın içerisinde olduklarını ve toplumun taleplerini dinlediklerini ifade etti.

‘Gelin barış konuşalım

Tekin konuşmasının devamında şunları söyledi “Halkımızın sorunlarına, sıkıntılarına çözüm yolları arıyoruz. Esnaf, çiftçi, işçi, memurun durumu ortada. Sorunlar ancak CHP ile çözülür. Hizmet ederken ayrım yapılmaz” diye konuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz savaştan yana mıyız? En çok barıştan yana olan biziz. Biz barışı savunduğumuzda AKP’lilerin bazıları, bu ülkede faili meçhul cinayetlerin işlendiği dönemde bakandı. Biz alanlara çıkttığımızda, ‘Aydınlar öldürülmesin’ dediğimizde sayın Başbakanın etrafındaki arkadaşların hepsi o yıllarda bakandılar. Kim bize barış dersi verebilir? Çocuklarımızın adı Mücahit değil… CHP bu ülkenin kurucu partisidir. Kimse de bizden devşirme beklentisi içinde olmasın. Demokrasi mi özgürlük mü? Sonuna kadar. Gazeteciler tutuklu, milletvekilleri tutuklu, ‘Gelin barış konuşalım’ diyorlar. Bırakın siz kiminle alay ediyorsunuz? Barışa evet. Çözümsüzlüğe hayır. Demokrasiye evet.dedi

CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Amasya’ya ziyarete gelen AKP’li bakanların sorunları ve önerileri dinlemek yerine, turistlik gezi düzenlediklerini söyledi. “Amasya’ya AKP iktidarı şimdiye kadar ne yaptı?” sorusunu da yönelten Topal, “Biz Amasya başta olmak üzere birçok ilde 2014 yerel seçimlerinde CHP’yi iktidara taşımalıyız. Bunun mücadelesini hep beraber vermeliyiz” dedi

Gökdere köyü derneği saymanı Sakine Sayar la yaptığımız ufak sohbette gazetemize şunları söyledi;Bugün burada olmaktan onur duyuyorum derneğimizi kurduk,arkadaşlarım banada bu dernekte saymanlık görevini verdiler,bunu layıkı ile yerine getirmek için uğraşacağım bugün buraya gelen tüm dostlarıma ve size buradan teşekkür etmek istiyorum İnşallah ilerde de daha güzel etkinliklerlede sizlerle olacağız;dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir