Altuntaş CHP Eyüp’te aday adayı

haberetkin

haberetkin

DSCF4878

 

 

 

 

Dursun Kılıç/ Selahattin Sorucu

 

EYÜP-Eyüp’te uzun süredir siyasetin içinde olan ilçe yöneticiliğinden ilçe başkanlığına değin siyasetin birçok kademesinde görev alan işadamı İsmail Altuntaş CHP Eyüp’ten belediye başkan aday adayı oldu.

Geçtiğimiz gün Eyüp’te bir kahvaltı salonunda yerel basınla buluşan İsmail Altuntaş yerel basın ile hem tanıştı hem de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Eyüp’te değişimin düğmesine bastık

Artık Eyüp’te değişim zamanı sloganıyla yola çıktığını kaydeden Altuntaş, “Eyüp’te değişimin düğmesine Eyüp’lülerle basmak için CHP Eyüp’ten belediye başkan aday adayı oldum” dedi. Altuntaş; “siyasette çeyrek yüzyılı bulan çalışmalar bende yaşam biçimine dönüşmüş durumda 1990 yılında ANAVATAN partisine üye olmakla başlayan siyasi hayatım günümüzde Cumhuriyet Halk Partisinde devam ediyorum” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü, “İlçemiz, İstanbul’un merkezinde ve en köklü ilçelerden biri olması, mevcut imar durumunda yeniden yapılaşmayı güçleştiriyor. Bu gerçek birçok sakinimizi olumsuz etkiliyor.
En önemlisi de Eyüp’ümüzün övüncü, gözbebeği Eyüp Sultan Hazretleri ile Eyüp Sultan Camisinin altyapı eksiklikleri hemşehrilerim gibi beni de derinden üzüyor. Eyüp, hak ettiği inanç turizminden yeterince yararlanamıyor.

Eyüp’ün sorunlarını biliyorum

 

Ayrıca,  birçok  konuda sunulan belediye hizmetlerinin yetersizliği ortada. Eğitimde okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi tamamlanmamış durumda. Bu durum eğitimin kalitesini düşürmekte, Eyüplü yavrularımızın sınav yarışlarında başarı seviyelerini alt sıralara çekmektedir. Eğitimin fiziki şartlarıyla, içeriğiyle üst sıralara yükseltilmesi öncelikli görev olarak ele alınmalı bence. Gerek okul sıralarında okuyan gerekse okul dışı gençlerimizin mesleki eğitimden geçirilmeleri ayrı ve önemli bir çalışma alanıdır. İşsizlere istihdam yaratılması da ön sıralarda yer alan ve acil çözüm bekleyen sorunlarımızdan.
Eyüp’ün sorunları ve çözüm yolları ile ilgili gerek partili arkadaşlarım, gerek teknik çevrem, gerekse çok geniş olduğuna inandığım Eyüplü hemşehrilerim ile yıllardır Eyüp’ün sorunları ve çözüm yollarını tartışmakta, projeler üretmekteyim.

 

 

 

 

 

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir