Ali Haydar İşkar CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adaylığını açıklıyor

Example HTML page

CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi, CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü ve Mali Müşavir, Ali Haydar İşkar CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı aday adaylığını açıklıyor

CHP Eyüpsultan ve İBB Meclis Üyesi CHP Eyüpsultan Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ali haydar İşkar yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ‘’Eyüpsultan Güzel Olacak’’ diyerek CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday adaylığını 02 Aralık 2023 Pazar günü saat 16. 00 da CHP İlçe merkezinde açıklayacak.

Ali Haydar İşkar kamuoyuna yapmış olduğu açıklamasında;  CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklama toplantımızda siz değerli yol arkadaşlarımı aramızda görmekten onur duyarım dedi.

İşte İşkar’nın yapmış olduğu açıklama: 

Değerli Eyüpsultanlılar…

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklama toplantımızda siz değerli yol arkadaşlarımı aramızda görmekten onur duyarım.

GÜN: 3 Aralık Pazar Günü Saat: 16::00

YER: CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı İslambey Mah.İslambey Cad. No:8 Kat: 3 ve 4 Eyüpsultan

Ali Haydar İşkar

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday, Adayı

ALİ HAYDAR İŞKAR KİMDİR?

1982 yılında Erzurum’da doğan Ali Haydar İşkar, ilköğrenimini Erzurum’da, ortaokul ve lise öğrenimini İstanbul Alibeyköy Refhan Tümer Lisesi’nde tamamladı.

Yükseköğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Otelcilik M.Y.O. ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yapan İşkar,  yüksek lisansını ise İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler Kent Ve Çevre Çalışmaları Bölümü’nde tamamladı.

İyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca ve Zazaca bilen İşkar, 2004 ile 2006 yılları arasında turizm sektöründe yöneticilik görevlerinde çalıştı. 2006 ile 2011 yılları arasında özel firmalarda finans ve muhasebe işlerinde yönetici olarak görev aldı. 2011 yılından itibaren kendi bürosunda mali müşavirlik faaliyeti yürütmektedir.

2015 yılında gerekli eğitimleri alarak İşveren ve İşveren Vekilinin İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetini sunmaya yetkili kişi statüsüne sahip olmuş, ayrıca 2017 yılında bilirkişilik temel eğitiminin ardından bilirkişi unvanını kazanmıştır.

Mevzuat ve sosyal konularla ilgili yazdığı makaleleri yerel basında yayımlanan Ali Haydar İşkar, Sosyal Demokrasi Vakfı Yerel Yönetimler Okulu ve Sosyal Demokrasi Okulu eğitimlerine katıldı.

İstanbul Mali Müşavirler Odası tarafından verilen Türk Ticaret Kanunu eğitimi, Denetim, Denetim Standartları Ve Uygulamalar Eğitimi, Küçük ve Orta Boy İşletmeler İçin Türkiye Finansal Raporlama Standartları Eğitimi de alan İşkar, Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel yönetimler, ütse ve sandık güvenliği eğitimleri de almıştır.

Öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli dernek ve demokratik kitle örgütlerinde görev alan İşkar,  Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği üyesidir. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Uluslararası İlişkiler Komite Üyeliği yapmış, Çağdaş Erzurum Dernekler Federayonu, Hınıs Tekman Köy Dernekleri Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği’nde görev almıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişik dönemlerde kongre delegeliği de yapan İşkar, CHP Eyüpsultan Meclis Grup Başkanvekilliği ile 3 dönemdir halen devam eden Meclis Grup Sözcülüğü görevini de üstlenmiştir.

İşkar, 2014 yerel seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiş, burada Plan Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Çevre Komisyonu, Eğitim ve Spor Komisyonu, Engelsiz Hayat Komisyonu Üyeliği görevlerinde de yer almıştır. Ayrıca 2015-2016-2017-2018-2019-2022 yıllarında Denetim Komisyonu Üyeliği yapan İşkar, 2019 yılında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyeliği’ne seçilmiştir.

İBB’de Tarife Komisyonu Üyeliği de yapan İşkar’ın Plan Bütçe Komisyonu üyeliği de devam etmektedir.

İBB’de 2. Bölge Cenaze İşleri Koordinasyonu ve İBB İş Dünyası Platformu çalışmaları içerisinde de görev alan Ali Haydar İşkar, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir