ADEF’in Yeni Genel Başkanı Turan Sayar oldu

Example HTML page

Genel Başkan Turan Sayar Başkanlığında ADEF merkezinde yapılan Toplantıda iştişare ve görev dağılımı yapıldı

İSTANBUL– Kısa adı ADEF olan Amasya dernekler federasyonu  26.12.2021 pazar günü yaptığı 13.olağan seçimli Genel Kurulun ardından yeni yönetime  seçilen  Turan Sayar ve ekibi ilk resmi toplantısını bu akşam 07.01.2022 Cuma günü saat 20.00 de Alibeyköy’de bulunan  Genel Merkezin de Turan Sayar Başkanlığında gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda Turan Sayar ADEF’in Genel Başkanlığına seçildi.

Toplantıda tanışma ve ADEF’in durumunun değerlendirmesin yapıldığı yeri ve  konumu, dünü ve  bugünü ve yarını hakkında yönetim kurulu üyeleri tek, tek söz alarak düşüncelerini beyan ederek önerilerini dile getirdi. 

”ADEF GÖREV DAĞILIMI ”

Genel Başkan Turan Sayar

Genel Başkan Vekili Remzi Acar

ADEF Genel Sekreteri  Salih Turgut

ADEF Genel Saymanı  Turgay Ünsal

Derneklerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Musa Mısırlı, Cengiz Bal, Cafer Şahin, Turan Akdeniz

ADEF Kadın Kollarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özgül Aydın

ADEF Genel Başkan Yardımcısı : Vedat Gökçe, Lokman Gümüş, Mehmet Özarslan, Özgür Polat, Orhan Aydın, Turgut Altunay

İvedilikle kurumsal kimlik gereği  ADEF web sitesi ve  Facebok, Twitter, instagram sosyal Paylaşım sayfalarının bir an önce aktif edilmesi kararı alındı.

Her ayın İlk Pazar Günü Sabah ADEF Merkezinde Genel Toplantı, acil durumlarda Genel Başkanın çağrısıyla toplantıların yapılması kararlaştırıldı.

Mayıs 2022 Son haftası  İstanbul’da Amasya’mızın tanıtımına  yönelik ilerleyen  günlerde kamuoyuyla  paylaşılacak olan  bir  projede notlara alındı.

DERNEKLERDEN SORUMLU Genel Başkan yardımcılarının organizasyonuyla  Derneklerle  irtibatlar sağlanarak  ADEF ÜYE DERNEKLERİ ile  Bölgesel  toplantılar  yapılması  Derneklerin  ADEF üye aidatlarının tahsilatı konusunda da karara alındı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir