ADEF Genel Başkanı Saim Diken ; hız kesmeden Eyüp halkına hizmetlerine devam ediyor…

Example HTML page

ADEF Genel Başkanı Saim Diken ; hız kesmeden Eyüp halkına hizmetlerine devam ediyor…

ADEF Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken sosyal faaliyetlerine gün geçmeden yenisini ekliyor.

ADEF bünyesin de yüzlerce gence öğrenci bursu veren Genel Başkan Saim Diken ve Yönetim kurulu arkadaşları,Eyüp Mahalleleri muhtarlarını ziyaret edip sorunlarını çözümü noktasın da fikir alış verişlerin de bulundu. Mübarek Ramazan ayının başlaması ile birlikte, önce Yeşil pınar Mahallesin de İzdivaç düğün salonunda geçtiğimiz haftada Topçular Mahallesin de Park Karadeniz kafede iftar vererek Eyüp halkıyla lokma paylaştı.

05.06.2018 Salı günü hizmetlerine bir yenisini ekleyerek Yeşilpınar mahallesinde bulunan Pınar camide Terafi namazı sonrası geleneksel kültürümüzün bir parçası olan Şıra içeceği ve tatlı ikram etti.

Saim Diken yapmış olduğu açıklama da;

Var olanı paylaşmaktan yönetim kurulu arkadaşlarım ve beni mutlu ediyor. Hizmet vermekten büyük keyif alıyoruz, sosyal faaliyetlerimiz bundan sonrada devam edecek dedi.

Şıranın Faydaları:

Genel olarak üzüm suyundan ve meyan kökünden yapılan Şıra alkölsüz ve gazsız son derece sağlıklı bir içecek geleneksel kültürümüzde hala yerini koruyan Şıra Muhteşem bir enerji deposu olduğu kadar sindirim sistemine de oldukça faydalı yönüyle biliniyor. Karaciğer ve böbreklere mükemmel yenileme getirirken intihapların atılmasını da sağlıyor.

Ramazan Yiğit /Haber Etkin



Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir