ADEF Amasya Dernekleri Federasyonu Üyeleri ile iftarda buluştu

ADEF Amasya Dernekleri Federasyonu Üyeleri ile iftarda buluştu

ADEF Amasya dernekler federasyonu 19.05.2018 Cumartesi günü İzgi Düğün salonun da üyeleri ile iftarda bir araya geldi. Katılım oldukça yoğun geçti ADEF Genel Başkanı Saim Diken ve Eşi davetlileri karşıladı. Oldukça sıcak gecen İftar da Genel Başkan Saim diken gündeme ilişkin bir konuşma yaptı.19 Mayıs Gençlik ve spor bayramı dolayısı ile ADEF Geçlik Kolu Başkanı Mesut parlak da günün önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

ADEF Genel Başkanı Saim Diken yapmış olduğu konuşmasın da ;

Kıymetli hemşerilerim,kıymetli Eyüplüler,Yeşilpınarlı komşularım,siyasi partilerimizin değerli temsilcileri,kıymetli Muhtarlarımız ve basın mensupları hepiniz hoş geldiniz.


Bu yıl Ramazan ayını ne yazık ki İsrail’in,Filistinli müslüman kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiğ katliamın gölgesinde buruk karşıladık.Onlarca Filistinli kardeşimiz şehit olurken,binlercesi de yaralandı.Bu katliamlar karşısın da Dünyanın tepkisizliğine oldukça üzüldüğümü belirtmek isterim.


Görüyoruz ki sadece haklı olmak yetmiyor,güçlüde olmalıyız. Güçlü olmalıyız kiönce vatanımızı,sonra din,dil,ırk,mezhep ayırt etmeksizin dünyada ki tüm mazlumları koruyabilmeliyiz.
Bunun yolu şüphesiz ilimde,bilimde,sanatta ve sporda ileri giden,başarılı ve ahlaklı nesiller yetiştirmekden geçiyor.Kaliteli nesiller yetiştirmeyen milletler dünyada söz sahibi olamaz.


Bu noktada ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemalin bir sözünü aktarmak istiyorum.

”Bütün ümidim gençliktir”
Bildiğimiz gibi bu gün 19 Mayıs Atatürk’ü anma,Gençlik ve spor bayramı. Gençlere verdiği önemi çok kez ifade eden Atatürk’ün,gençlere hediye ettiği bayramımız, bu vesile ile hepinizin bayramını kutluyorum.

Burada gençlerimizi de görüyorum. Gözlerindeki ışığı,vatan ve bayrak sevgisini. Siz gençlerden bir ağbeyiniz ve hemşehriniz olarak rica ediyorum,kendinizi geliştirin. Eğitimi asla bırakmayın.Eğitim sadece okul demek değildir. Her ne iş yapıyorsanız aynı zamanda okuyun.Kendinizi geliştirin.İşinizi en iyi şekilde yapın.Ahlaklı ve nitelikli bireyler olun.Bayrağımızı tüm dünyada yüceltmek adına elinizden ne geliyor ise en iyisini yapın.
Tekrardan Ramazan Ayını ve gençlerimizin bayramını kutluyor,hayırlı akşamlar diliyorum dedi.







Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir