ADEF-Amasya Dernekler Federasyonu 6’ncı Olağan Genel Kurulunu yaptı…

Example HTML page

ADEF-Amasya Dernekler Federasyonu 6’ncı Olağan Genel Kurulunu 24.03.2019 Pazar günü saat 12.00 da Kağıthane Belediyesi Meclis salonunda yaptı…

ADEF 6’ncı olağan genel kurulu 24.03.2019 Pazar günü saat 12.00 da kokteyil ile başladı.

ADEF Genel Başkanı Saim Diken erken saatlerde genel kurulun yapılacağı Kağıthane Meclis salonuna gelerek son hazırlıkları kontrol ettikten sonra kokteyil’in yapılacağı salona geçerek gelen konukları karşılayarak ağırladı.

Düzenlenen Kokteyil’in ardından genel kurul proğramı doğrultusunda saat 13.00 da kongreye geçildi.

ADEF 6’ncı olağan genel kurulunda, Divan Başkanlığına Kemal Sarı Yardımcılıklarına ise Hasan Sevenay ve Çiseli Kel önerilerek delegelerin oylarına sunuldu.

ADEF 6’ncı Genel Kurulunun Divan Başkanlığını oy birliği ile seçilen Hasan Sarı,yardımcılığını ise Hasan Sevenay ve Çiseli Kel yaptı

Divanın oluşması ile Başlayan ADEF 6’ncı olağan genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından proğram doğrultusun da genel işleyişine başladı.

ADEF 6’ncı Olağan Genel Kuruluna Çağdaş Kadınlar Derneği Genel Başkanı Sakine Sayar,Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ,Sadet Partisi Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı İlker Çiftçi,AK-Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken,AK-Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit,CHP Genel Başkan Danışmanı Muhammet Çakmak,CHP Eyüpsultan İlçe Başkan Yardımcısı Bayram Çelik,Zülfü Çınar,Mustafa Aksoy,CHP Gençlik Kolları Başkanı Direnç Çeliker,CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Sema Balcı,Ramazan Güven,Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hıdır Hokka,Yurt Gazetesi Yazarı Süleyman Kılıç ve çok sayıda STK temsilcisi ve Amasyalılar katıldı.

ADEF 6’ncı Genel Kuruluna seçim çalışmaları proğramı yoğunluğu nedeniyle katılamayan CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu çiçek gönderdi.

ADEF Amasya Dernekler Federasyonu 6’ncı olağan genel kurulun da tek liste olarak genel kurula gidildi.

Yapılan oylamanın ardından oy birliği ile Saim Diken yeniden ADEF Genel Başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu Asil

Başkan: Saim Diken

Yönetim Kurulu Üyeliklerine : Turan Sayar, Turgay Ünsal , Yasin Ak,
Zafer Polat, Bülent Köse, Mahmut Ulutaş, Ahmet Usta, Ali Kel,Emine Doğan,Hülya Zabun,Eylem Şahin,Lokman Gümüş,Bayram Göbel,Hüseyin Duman oy birliğiyle seçildi.

Yönetim Kurulu Yedek Üye;

Yedek Yönetim Kurulu Üyeliklerine: Veysel Bal,Niyazi Koç,Mustafa Karataş,Mücahit Yıldırım,Mehmet Akman,Tuncay Altunkaya,Hasret Öztürk,İsa Esen,Elvan Topal,Hüseyin Gümüş,Mehmet Özdilek,Ali Turgut,Şükran Kalkan,Turan Arıkan,Hasan Hüseyin Yılancı oy birliğiyle seçildi.

Denetim Kurulu Asil;

İlhan Saban,Sami Karataş,Cafer Polat oy birliğiyle seçildi.

Denetim Kurulu Yedek;

Aslan Albayrak,Taşdan Karaca,Mesut Bolat oy birliği ile seçildi.

Disiplin Kurulu Asil;

Tuncay Menekşe,Aziz Ahmet Yaman,Cafer Kara oy birliği ile seçildi.

Disiplin Kurulu Yedek;

Behlül Aslan,Burhan Aslan,Sami Satılmış oy birliği ile seçildi.

Seçimlerin ardından dilek ve temenniler ile ADEF 6’ncı olağan genelkurulu sona erdi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir