CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik: Tayfun Kahramanı Silivri zindanlarından kurtarmak her bir CHP’linin boynunu borcudur

Example HTML page

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik X hesabından, Tayfun Kahraman’ın eşi Dr. Meriç Demir Kahran’ın paylaşımını alıntılayarak açıklamada bulundu.

Özgür Çelik açıklamasında: Adalet sistemimizi bu ayıptan, Tayfun Kahraman’ı Silivri zindanından kurtarmak her bir CHP’linin boynunun borcudur.

Tayfun Kahraman bizim yoldaşımızdır. Haktan yanadır, halktan yanadır. Kentine, halkına ve vatanına hizmet etmek dışında ‘kusuru’ yoktur; süt kadar lekesiz, tertemizdir. Evlatlarımızı çürüten zehir tacirleri ve kentimizi mahveden çeteler sokakta rahatça dolaşırken, İstanbul’u depreme hazırlayan bir şehir plancıyı hapsetmek akla, mantığa, vicdana, adalete, hukuka ve insanlığa dair tüm değerlere aykırıdır.

Adalet sistemimizi bu ayıptan, Tayfun Kahraman’ı Silivri zindanından kurtarmak her bir CHP’linin boynunun borcudur.

”Dr. Meriç Demir Kahraman’ın açıklaması söyle”

17 Ekim 2024, Silivri, 89. kapalı görüş: 130. kez Silivri’deyim. Tayfun’dan herkese bol selam. Adil olmayan bir yargılama neticesinde; somut delil ve hukuki gerekçesi olmayan bir kararla anayasal hakları çiğnenerek mahkum edilen eşimin masumiyetinin tescili ve adaletin tecellisi için beklemekle geçen 130 hafta geride kaldı. Tayfun içerideyken, CHP üye kimliği dışarıda kaldı. Malum çok şey gibi üye kimlik kartını da cezaevine sokmak yasak.

CHP üyesi Tayfun Silivri’dedir. Üye kartını, o özgürlüğüne kavuşana kadar emin ellerde muhafaza edeceğiz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir