Eyüpsultan Belediyesi, ‘Kış Spor Okulları’nda eğitimler başlıyor

Example HTML page

Eyüpsultan Belediyesi’nin, çocukların ve gençlerin spor yapmalarına imkân sağlamak için her yıl periyodik olarak düzenlediği Kış Spor Okulları’nda eğitimler başlıyor.

Çocuklara sadece yaz aylarında değil kışın da spor yapma fırsatı sunan Kış Spor Okulları’nda verilen eğitimlerle, genç sporcuların fiziksel gelişimlerine katkı sağlanırken, bir yandan da onların sosyalleşmelerine ve özgüven kazanmalarına imkân sunuluyor.

EĞİTİMLER 6 FARKLI BRANŞTA VERİLECEK

İlçede yaşayan çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onları spora yönlendiren ve enerjilerini doğru şekilde kullanmalarına imkân veren Kış Spor Okulları’nda eğitimler, Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 – 17.00 saatleri arasında verilecek.

Farklı yaş gruplarındaki öğrencilerin ücretsiz bir şekilde spor yapabildikleri Kış Spor Okulları’nda çocuklar; Jimnastik (4 – 9 Yaş), Basketbol (6 – 14 Yaş), Karate (6 – 14 Yaş), Voleybol (7 – 14 Yaş), Tenis (7-14 Yaş), Okçuluk (9 – 14 Yaş) olmak üzere 6 farklı branştan dilediğine kayıt yaptırabiliyor.

Kış Spor Okulları’na Alibeyköy Spor Kompleksi, Topçular Yüzme Havuzu, Akşemsettin Yüzme Havuzu, Kemerburgaz Yüzme Havuzu, 100. Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nden kayıt yaptırılabiliyor.

Kayıt başlangıç tarihinin 30.09.2024 olduğu okullar için 0212 440 15 67 numaralı telefondan da bilgi alınabiliyor.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir