Komünist Başkan Fatih Maçoğlu Tunceli için aday adaylığını açıkladı.

‘Komünist Başkan’ Tunceli’ye aday

Komünist Başkan Fatih Maçoğlu Tunceli için aday adaylığını açıkladı.


Tunceli ’nin Ovacık ilçesinin belediye başkanlığını yürüten ve halk arasında ‘Komünist Başkan’ olarak tanınan Fatih Mehmet Maçoğlu, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Tunceli Belediyesi için aday olacağını açıkladı.

Adaylığını çektiği bir video görüntüsü ile sosyal medya hesabından duyuran Maçoğlu, Ovacık’ta uygulanan modelin genişletilmesi ve yaygınlaştırılması gerektiğini belirterek, “2014 yılında örgütlü olduğum Sosyalist Meclisler Federasyonu (SMF) önceli Demokratik Halklar Fedarasyonu’nun devrimci halkçı yerel yönetimler programını Ovacık yerelinde hayata geçirmek üzere belediye başkanlığına aday oldum.

Ovacık halk dayanışması öncülüğünde yerel seçimde başarı kazanılmış ve 5 yıl süresince devrimci, halkçı yerel yönetimler programı başarıyla hayata geçirilmiştir. Gelinen noktada söz yetki karar halka düşüncesiyle ve devrimci halkçı yerel yönetimler programının Dersim il merkezinde de hayata geçirilmesi hedefiyle SMF’nin Dersim’de belediye başkanlığı aday adayı olarak kurumuma başvurumu yapmış bulunmaktayım. Halkımızla birlikte sosyalistlerin yerel yönetim anlayışını daha ileriye taşıyıp üretenin ve yönetenin halk olduğunu pratik olarak göstereceğiz” dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir