Zekeriyaköy'de Göçük: 1 Yaralı

haberetkin-Zekeriyaköy’de yapılan kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan yabancı uyruklu bir işçi uzun uğraşlar sonucunda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Karaağaç mevkiinde saat 16.00 sularında meydana geldi. Özel bir siteye ait kanalizasyon çalışması sırasında yaşanan toprak kayması sonucu bir işçi bel hizasına kadar göçük altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık 2.5 saat süren çalışmasının ardından kurtarılan yaralı işçi, ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. İsmi açıklanmayan ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Zekeriyaköy Mahalle Muhtarı Semra Özkaya, “Çok fazla kanalizasyon çalışması yapılıyor. Yürümek neredeyse imkansız. Her taraf çamur altında. İnşallah bu olay yetkililere ders olur” dedi.

Kurtarma çalışmasına yardım eden Hüseyin Çoban ise, duyduğu ses üzerine olay yerine gittiğini belirterek “İşçinin göçük altında kaldığını gördüm. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerine yardım ederek yaralıyı çıkardık. Türkçe’si iyiydi ancak yabancı uyrukluydu” diye konuştu.

Polis ekipleri, yaşanan kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlattı.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir