Zafer Döner Haklı Çıktı. Alibeykoyde Kaza

Example HTML page

Eyüp’e bağlı Emniyettepe Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesin de yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişide ağır yaralandı.

Zafer Döner Haklı Çıktı. Alibeykoyde Kaza (3)

Bu kazalar öncesinde CHP Eyüp Belediye Meclis Üyesi Zafer Döner Meclise verdiği önergede bu caddenin yanlış yapıldığını ve ileride çok sorun çıkartarak çevreye tehlike saçacağını söyleyerek,bu cadde üzerinde ya bir üst geçit yada alt geçit yapılarak sorunu kısa sürelide olsa bir nebze çözeceğini söylemişti.

Bu cadde de karşıdan karşıya geçmek için adeta cambaz olmak gerek. Çünkü  tek yönlü yol güzergahında araçlar tam süratla seyrederken yayanın  karşıya geçmesi için cambaz olması gerekiyor.Ayrıca bu cadde de trafik bu yanlış yönlendirmeden dolayıda felç oluyor,bir yandan Şişli’den,Şişhane’den gelen araçlar,diğer yandan Eyüp yönünden gelen araçlardan dolayı her akşam insanlar işlerinden çıkıp yorgun argın evlerine giderken,diğer yandan onlarca dakika yollarda perişan oluyor.

Maraşal Fevzi  Çakmak  Caddesi ndeki kaza öncesinde  CHP’li Meclis Üyesi Zafer Döner konuyu meclise taşımıştı.

13087807_10154105286053187_2192010183319079313_n

Daha önce yine aynı yerde birkaç kez kaza olmuş mahalle sakinleri durumu yetkililere bildirmişti.

Bu yol guzergahlarını belirleyenler acaba hiç bu yolu kullanıyormu,yada büyükşehir tarafindan yapılan bu yol çalışmaları ilçe belediye başkanı hiçbir görüş bildiriyormu ?  konu ile ilgili gelen önergeleri görmezden mi geliyor .Belediye Başkanı olmak demek herşeyi en iyi ben bilirim anlamına mı geliyor,hadi muhalefet meclis üyelerini hiçe sayıyorsun kendi meclis grubundan kimse uyarmıyormu.

Bu tip anlayışlar diktatöryel anlayislardir Eyüp’ü yaşanmaz hale getirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Artık zaman kaybetmeden kent konserlerini kurup buralara gazeteciler de dahil olmak üzere bir danışma grubu oluşturmanın zamanı çoktan geçti. Gelin daha çok yanlış yapmadan gerekli adımları atın.

Zafer Döner Haklı Çıktı. Alibeykoyde Kaza (1) Zafer Döner Haklı Çıktı. Alibeykoyde Kaza (2)

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir