Yeşim Tektaşlı: Eyüpsultan Belediyesini CHP’mize kazandırmak ve Türkiye’de iktidar için varız…

Example HTML page

Yeşim Tektaşlı: Eyüpsultan Belediyesini CHP’mize kazandırmak, İBB’yi tekrar almak ve Türkiye’de iktidar için varız…

CHP’sinde uzun zamandır eğitmenlik görevinde bulunan Yeşim Tektaşlı 20 Ağustos 2023 Pazar günü gerçekleşecek kongrede, Eyüpsultan Belediyesini CHP’mize kazandırmak, İBB’yi tekrar almak ve Türkiye’de partimizi iktidar için ben de varım dedi. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığına Adaylığını resmi olarak kalabalık delege ve partililerin huzurunda İlçe başkanlığında açıkladı.

Tektaşlı’nın açıklamasına CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş’ın yanı sıra aynı gün adaylık açıklamada bu Hüseyin Derin ve Ali Öztürk, önceki dönem CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Özdemir ve önceki dönem CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Safi Karayalçın’da eşlik etti.

Yeşim Tektaşlı açılamalarına şu ifadelerle devam etti:

Bugün burada, Eyüp İlçe Başkanlığına adaylığımı resmen açıklamak için toplandık. Hepinizi en içten samimi duygularımla selamlıyorum.

Bugün huzurunuzda talip olduğum görevde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel ilkelerini, Eyüp’ümüzün özgün ihtiyaçları ve değerleriyle birleştirerek nasıl daha parlak bir yarınlara sahip olabileceğimizi konuşmak istiyorum.

‘’EMEK’’

Eyüp, tarihi ve kültürel zenginliğiyle olduğu kadar çalışkan insanlarıyla da öne çıkar. Burada, emeğin kutsallığına büyük bir vurgu yaparak, Eyüplü hemşehrilerimizin haklarını ve refahını savunma sözü veriyorum. Her Eyüplünün alın teri, ilçemizin daha parlak bir geleceğe ulaşmasında kritik bir rol oynamaktadır.

‘’CESARET’’

Eyüp’te, sosyal ve ekonomik zorluklarla mücadele ederken, “Yurtta sulh, cihanda sulh” ilkesini her daim hatırlayacağız. Cesaret, yerel sorunları çözmek, geleneksel değerlerimizi korurken modernleşmeyi kucaklamak için gereklidir.

‘’MÜCADELE’’

 CHP’nin tarihi, haklar ve özgürlükler için verilen mücadelelerle doludur. Eyüp olarak, bu mücadeleyi ilçemizin her köşesinde, her sokağında, her mahallesinde sürdüreceğiz. Sadece büyük başlıklarda değil, her bir Eyüplünün yaşadığı küçük sorunlarda bile yanlarında olma sözü veriyorum.

‘’YENİLİK’’

Eyüp’ün tarihi dokusunu korurken, aynı zamanda modernleşmesi ve yeniliklere açık olması gerekmektedir. Yenilikçi bir yaklaşım, Eyüp’ün İstanbul’un en öne çıkan ilçelerinden biri olmasını sağlayacaktır.

‘’YARIŞ’’

Eyüp, İstanbul’un kalbinde yer alıyor ve bu, bize ulusal ve uluslararası arenada rekabet etme şansı veriyor. Eyüp’ü İstanbul’da, hatta Türkiye’de örnek gösterilecek bir ilçe haline getirmek için bu yarışın içinde olacağımızı taahhüt ediyorum.

‘’LAİKLİK’’

İnançların siyasete alet edilmesine izin vermeden, inanma ve inanmama özgürlüğüne sonuna kadar sahip çıkacağım.

Değerli Eyüplüler, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkeleri ve vizyonuyla, Eyüp’ü hak ettiği yere taşıma kararlılığı içerisindeyim.

Çünkü bizler siyaseti Yurtsever’ler olarak, İnsanlık savaşsız, sömürüsüz, eşit, özgür, mutlu yaşasın diye yapanlarız.

1 Eylül’de başlayacak Yolculuğumuzun amacı, Eyüpsultan Belediyesini partimize kazandırmak, İBB’yi tekrar almak ve Türkiye’de iktidar olabilmek adına tüm çalışmaları yapmaktır dedi.

Adaylık açılamasını sonlandırırken Yeşim Tektaşlı, bu yolculukta sizlerin desteği, önerileri ve katkılarıyla daha da güçleneceğimize inanıyorum.

Yaşasın dayanışma,

Yaşasın Cumhuriyet, ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Yeşim Tektaşlı Kimdir?

Example HTML page

One Comment

  • Sayaner Uğur dedi ki:

    Yeşim hanıma başarılar dilerim.CHP delegeleri Atatürk ilkeleri yolunda Çağdaş ilçe başkanını seçerek Eyüp belediye başkanlıgını alacaktır.Av.Uğur sayaner CHP kurucu Fatih ilçe bşk. V.(eski)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir