Yeşil İle Mavinin Keşiştiği Nokta’da, Mutlu Bir Tatil İçin; Muhteşem Bir Seçenek

Example HTML page

Doğa ile iç içe bir tatil geçirmek için Küçük kuyu Koç  Tatil Köyü…

Koç Tatil Köyü tarihin doğa ile kaynaştığı Küçük kuyu’da cennet gibi bir mekan’dır. Huzur, mutluluk ve sağlık dolu günler Koç Tatil Köyünde sizi bekliyor.Koç Tatil Köyünde dalgaların ve rüzgara vokal yapan ağaç dallarının coşkulu şarkıları dışında başka ses duymayacaksınız.

Dantel kıyıların Ege’nin mavisiyle kucaklaştığı tarihi ve doğal güzellikler beşiği Küçük kuyu Yeşil İda Tatil Köyü. Kumsalında sunduğu imkanlarla tatilinizi unutulmaz kılmayı amaçlar.

Dünya’da en çok oksijen bulunan yer olarak kabul edilen Kaz dağları Küçük kuyu kumsalında bulunan Yeşil İda Tatil Köyü. konuklarına konfor ve sağlığı bir arada sunuyor.

KOÇ TATİL KÖYÜ ODA ÖZELLİKLERİ

Tüm odalar konforlu bir iç mekâna sahip olup hepsi deniz manzaralı, balkon, duş, tuvalet,  saç kurutma makinesi, gün boyunca sıcak su,  Split klima, uydu anten TV sistemi, Kablosuz internet bağlantısı mevcuttur.

KOÇ TATİL KÖYÜ ÇEVRE AKTİVİTELERİ

Otelimiz bünyesinde ki çevre gezileri; Kaz Dağı eteklerinde yürüyüş, tesisimiz araçla 12 Km uzaklıkta bulunan şelale göletlerinde yüzme ve yürüyüş imkânı ve tarihi güzelliklere dolu kara yolu ile Assos gezisi, ayrıca geceleri mehtap turları ve gündüz Ayvalık, Assos yat turları organizasyonlarında aracılık hizmeti verilmektedir.

KOÇ TATİL KÖYÜ YEME İÇME HİZMETLERİ

Sabah ve akşam Yarım Pansiyon , Açık büfe yemek seçeneklerimiz bulunmaktadır. Yaz dönemi Havuz başında kahvaltı keyfi gün boyu Restaurantımız ve sinek bar hizmetlerinden yararlanabilirsiniz ayrıca fast food ünitemiz açıktır.

KOÇ TATİL KÖYÜ KONUMU

Denize sıfır , Mavi bayraklı plaj noktası, Bebek havuzu t Beach plaj tadında çimenlerde güneşlenme imkanı

KOÇ TATİL KÖYÜ ULAŞIM

E24 Karayolu üzerinde bulunan Koç Tatil Köyü Edremit 28 km, Assos 17 km , Altınoluk Beldesine 6 Km, Küçükkuyu beldesine 3 km ,Çanakkale’ye 96 Km, Ayvalık Bölgesine 30 Km mesafededir. Tüm Otobüs Firmaları tesisimiz önünden geçmekte olup, yerel minibüsler sürekli Assos – Edremit arası çalışmaktadır.

KOÇ TATİL KÖYÜ İNDİRİMLERİ

Balayı İndirimi, 0-6 yaş ücretsiz 7-12 yaş %50 indirim, peşin ödeme indirimi

KOÇ TATİL KÖYÜ DİĞER BİLGİLERİ

170 yatak kapasiteli olup. 48 standart odası, 7 adet suit oda,engellilere özel odalar, 23 adet Bungalow odası mevcuttur. 200 kişilik açık ve 250 kişilik kapalı restaurant, 200 kişilik fastfood ünitesi,  yüzme havuzu, çocuk havuzu, havuz bar, Şömine Restoran Bar ve 300 kw Jeneratör Oda, ayrıca odalar ve tesisin her noktasında Kablosuz internet bağlantısı ( WL ) , tesis içerisinde otopark mevcuttur.

Denize sıfır , Mavi bayraklı plaj noktası, Bebek havuzu t Beach plaj tadında çimenlerde güneşlenme imkanı

48 Oda

Tesisimizde konaklayabileceğiniz 48 adet oda bulunmaktadır.

170 Yatak

Tesisimiz Toplam 170 Yatak Kapasitelidir

7 Suit

Tesisimizde konforu yaşşayabileceğiniz 7 adet Suit vardır

Engelli Göre Tasarlanmış Odalar

Tesisimizde Engelli Misafirlerimize Özel tasarlanmış odalarımız bulunmaktadır

23 Adet Bungalow

Tesisimizde doğaseverler için 23 adet Bungalow bulunmaktadır.

1 Aile Binası

3 Oda 8 Yatak Kapasiteli Aile Binası

DETAY İÇİN HEMEN ARAYIN !

0531 282 71 03

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir