Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığın da Eyüpsultan’dan dualarla çalışmalarını başlattı

Example HTML page

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığın da Eyüpsultan’dan dualarla çalışmalarını başlattı…

Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşu Fatih Erbakanın genel başkanığında 23.11.2018 Cuma günü İçişleri Bakanlığına Kurucular kurulu listesiyle verilen dilekçe ile gerçekleşti.

Partinin 99 kurucusu arasında Erbakan’ın kızı Elif Erbakan ve damadı Mehmet Altınöz’ün yanı sıra Sultan 2. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ve ‘Sümela’nın Şifresi: Temel’, ‘Peri Masalı’ ve ‘Bana Bir Soygun Yaz’ gibi filmlerin yapımcısı Burhan Asaf Şafak da yer aldı. Refahyol’un eski Devlet Bakanı Sacit Günbey ve eski milletvekilleri Suat Pamukçu, Musa Okçu, Ömer Faruk Ekinci, Abdullah Özbey ile Erbakan’ın diplomasi danışmanı Doğan Bekin ve başbakanlığı döneminde bir süre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlığını da yapan Avrupa Milli Görüş Teşkilatı’nın eski başkanlarından Ali Yüksel de kurucu oldu. Kurucular arasında Elif Erbakan ile birlikte 9 kadın üye de yer aldı.


Kuruluşunun ardından Düzenlenen bir program ile 24.11.2018 Cumartesi günü öyle namazının ardından Eyüpsultan meydanınıdan kalabalık eşliğin de edilen dualar ile çalışmalarına start verdi.


Fatih Erbakan kürsüye Abdulhamid’in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu ile birlikte geldi kalabalığı selamladılar mücahit Erbakan solaganları arasın da.

Yapılan duanın ardından Kürsüye gelen Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu yapmış olduğu konuşmasın da şu ifadelere yer verdi.

Allahın izni ile Fatihsultan Mehmet han ve Abdulhamit han devam ettirdiği Necmettin Erbakan hocamızın 1’inci 40 yılda yapmaya ömrünün yetmediği Ayasofyaya 2’inci 40 yılda bilet alarak değil dua ederek gireceğiz dedi.

Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun ardından kürsüye gelen Fatih Erbakan da sözlerine şu ifadelerle devam etti.
Ejdadımızın mirasına sahip çıkacağız sadece yaşadığımız kurtarılmış corafyamıda değil daha önce Osmanlı sınırlarında yaşamış tüm mazlumların umudu olacağız dedi.

Tüm İslam Aleminin umudu olacağız. D 60 ları kurarak islam birliğini gerçekleştireceğiz dedi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir