Uzaklaştırma kararı aldırdığı Mustafa Yıldız adlı erkek tarafından bıçaklanan Hatice Yıldız, yaşamını yitirdi

Example HTML page

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Mustafa Yıldız tarafından bıçaklanan Hatice Yıldız (44) 11 gün sonra yaşamını yitirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hakkında uzaklaştırma kararı bulunan evli olduğu erkek tarafından bıçaklanan 44 yaşındaki Hatice Yıldız, 11 gün sonra yaşamını yitirdi. Yıldız’ın pazartesi günü taburcu edildiği evinde fenalaşınca gece hastaneye kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

Hatice Yıldız’ın yoğun bakım servisinde asayiş ekiplerine verdiği ifadede Mustafa Yıldız’dan şikâyetçi olduğu bildirildi. Hatice Yıldız’ı ve oğlunu bıçaklayan Mustafa Yıldız, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı Manavgat Adliyesince kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

Olayın ardından yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hatice Yıldız ve oğlu F. (18) 11 gün tedavi gördükten sonra 19 Mart Pazartesi günü taburcu edilerek evlerine dönmüşlerdi. Hatice Yıldız’ın dün gece fenalaştığı ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği bildirildi. Hatice Yıldız’ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir