Uğur ve Havva Nalbantoğlu’nun mutlu günü

Example HTML page

CHP Eyüpsultan İlçe Kadın Kolları yönetim Kurulu Üyesi Betül sızar’ın biricik oğlu Uğur ve gelini Havva Nalbantoğlu’nun bir ömür mutluluğa götüren nikah töreni, Eyüpsultan Belediyesi Nikah salonun da çok sayıda davetlinin de katıldığı nikah merasimi ile gerçekleşti.

Uğur ve Havva Nalbant olunun Nikah merasimine Eski CHP İlçe Başkanı Memet Sevim, Safi Karayalçın, Bölgemizin sevilen iş ve siyaset insanı Ömer Kutlu, ADEF Genel Başkanı Saim Diken, CHP Eyüpsultan 2019 Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, CHP İlçe Yöneticileri, CHP Kadın Kolları yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, CHP 2014 Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Ferzan Özer, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy işlerinin yoğunluğu nedeni ile katılamadıkları için kutlama çelengi gönderdiler.

Etkin Haber Gazetesi ailesi olarak bizim de davetli olduğumuz Uğur ve Havva Nalbantoğlu’nun yaşamlarını nikah töreni ile birleştirerek ömür boyu mutluluğa giden yolda, sağlıklı mutlu güzel günler ve bir ömür geçirmelerini dileriz.

Example HTML page

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir